Unirea Dobroești și-a luat antrenor de Liga a III-a!

joi, 21 septembrie 2017

În aceste zile, la sediul Clubului ACS Unirea Dobroești se perfectează angajarea unui nou antrenor de fotbal, pentru categoria copiilor născuți 2009, poate și mai mici – vorbim de Victor Joițoiu, un tehnician trecut puțin de 40 de ani, care are o filozofie revoluționară, în abordarea antrenamentelor cu copiii, care este și pe placul președintelui Unirii, Ioan Profir.

”I-am spus că vreau să creștem copii, să-i educăm într-un anumit spirit, să-i pregătim pentru marea performanță. Urmează să mergem în școlile din apropiere, de unde sper să aducem un număr cât mai mare de elevi iubitori ai fotbalului. Avem condiții și mai bune acum, mă refer, în primul rând, la cele două microbuze noi, ale clubului, cu care putem să luăm copiii chiar de-acasă și să-i ducem înapoi, la familie, în deplină siguranță”, ne spunea președintele Profir.

”Am luat, deja, contact cu copiii care vor fi în grupa mea, i-am preluat, de fapt, de la celălalt antrenor al Unirii, mao Rădulescu – sunt plăcut surprins de nivelul bun de pregătire și de tehnica învățată până acum. Așa cum am convenit și cu președintele, țelul meu este să le creez o personalitate, să le dezvolt încrederea în forțele proprii, vreau ca într-un meci să aibă cât mai multe încercări de dribling, de șut, de pasare pe poziții viitoare, nu contează procentul de reușită. Chiar dacă greșesc, vom încerca împreună să vedem unde nu s-a procedat bine, ca să putem remedia, însă nu trebuie să renunțe niciodată la instinctul de a acționa, cu sau fără mingie. Nu ne gândim la locul în clasament, vrem să dea goluri, să se bucure de jocul colectiv cu toate reușitele lui”, opina și noul antrenor al Unirii.

Victor Joițoiu a antrenat juniorii de la Voința Snagov, apoi echipa de seniori a aceluiași club, care era în Liga a III-a. Bun venit, domnule antrenor, și vă așteptăm la centrul terenului!

Ionel Pană

Comments are closed.