Un rugbyst a furat acadeaua unui copil spectator și a fost numit gâsca săptămânii!

mie, 07 octombrie 2020

Momentul furtului a fost surprins de camerele de filmat, ba chiar se vede clar și dezamăgirea copilului, care a-nceput să plângă. Și vorbim de unul din cei mai buni rugbyști din Noua Zeelandă, Brandon Smith, care a lăsat un copil cu ochii în lacrimi. Dar, surpriză, Brandon a declarat după aceea că știa că micuțul este nepotul antrenorului, iar gestul lui ne duce cu gândul la o răzbunare – ce zici, coach?

Sigur, până la urmă lucrurile s-au lămurit, pentru că jucătorul a vrut să-l necăjească pe copil și să-i facă o farsă. În plus, Brandon spune că a dorit să-l atracă pe micuț în autocarul cu care echipa urma să plece într-o deplasare. ”Mai mulți copii și părinții lor au făcut un fel de zid în fața autocarului. L-am văzut pe Bellsa (n.n.copilul în cauză) și m-am gândit să-i fur acadeaua, așa, în joacă. Nu știam că aparatul de filmat ne urmărește. Sigur, eu și Bellsa ne-am împăcat.

Smith a fost obligat mai târziu să poarte un capișon, un fel de protecție pentru cap, fiind numit gâsca săptămânii. Din păcate, sunt probleme grave și în rugby-ul neozeelandez – gruparea Sale Sharks se confruntă cu o infectare în masă cu coronavirus, 16 membrii ai lotului fiind depistați pozitiv. Este o anchetă în derulare, pentru că grupul este suspectat că a participat la o petrecere.

Niciun comentariu

adauga un comentariu