Un milionar în euro o va finanța pe Sportul Snagov! Se vrea promovarea

mie, 31 ianuarie 2018

Sportul Snagov se va bucura de finanțarea unui nou investitor, milionar în euro, ce va prelua 50% din acțiunile grupării ilfovene și care dorește să ducă echipa în Liga I.

Este vorba despre Victor Angelescu, directorul pe Europa al companiei cehe APS Holding, specializată în investiții, recuperare de credite neperformante, imobiliare. Acesta are 34 de ani și vrea să o ajute pe Sportul Snagov să promoveze în prima ligă în sezonul următor, cu un buget de peste un milion de euro.

„Prin relațiile mele, vom aduce lângă club și sponsori importanți. Un contract deja a fost semnat, în câteva săptămâni vor urma altele. Nu va fi un proiect de scurtă durată, nu e nici o platformă pentru a intra în politică sau la federație, cum am auzit deja speculații, ci pur și simplu doresc să investesc pe termen lung pentru performanță. Fotbalul e un hobby”, a declarat Angelescu, potrivit gsp.ro.

Noul proiect de la Snagov își propune să dezvolte și centrul de copii și juniori, dar și înlocuirea stadionului actual cu o arenă mai cochetă de 6.000-7.000 de locuri. Construcția va fi realizată cu ajutorul Companiei Naționale de Investiții.

Antrenorul formației ilfovene s-a declarat încântat de parteneriatul cu Victor Angelescu, despre care a dezvaluit că a practicat fotbal la nivel de copii și juniori la Sportul Studențesc.

„Victor Angelescu e un tânăr care a avut legături cu fotbalul, a fost junior la Sportul Studențesc, iar acum vine lângă noi să ne ajute. Eu am crescut în spiritul performanței, așa că îmi doresc să atacăm Liga 1 din campionatul următor, dar va depinde de buget, infrastructură”, a declarat și Valeriu Răchită, conform aceleiași surse.

Comments are closed.