Un meci de fotbal durează 90 de minute, cu medic cu tot!

Dum, 22 octombrie 2017

Echipa de fotbal seniori ACS Unirea Dobroești va pierde meciul cu CS Periș, din Campionatul Județean Ilfov, pentru că asistenta medicală a plecat cu câteva minute înainte ca arbitrul să fluiere terminarea celor 90 de minute.

Scorul din teren era de 4-0 pentru gazde, care au dominat copios întâlnirea. Putea fi un scor fluviu, dacă intra totul, cum se spune, dar ratările au fost exasperante, iar goalkeeper-ul de la Periș a făcut minuni în poarta sa. Din păcate, asistenta medicală a fost nevoită să plece de la teren, pentru a fi prezentă la Sala Unirea din Dobroești, acolo unde urma să se desfășoare un meci de handbal, din Campionatul Junioarelor II, dintre Unirea și CSȘ Ploiești.

Și cum începerea întâlnirii era condiționată de prezența unei asistente medicale, doamna în cauză a vrut să rezolve și problema de la handbal, mai ales că la fotbal mai erau doar 10-15 minute și problema scorului era ca și rezolvata. După ce a plecat de la fotbal, de pe Arena Ion Țiriac, portarul gazdelor a avut nevoie de asistență medicală, pentru că s-a lovit. Se pare, însă, că a fost doar un scenariu, pentru că adversarii au observat plecarea asistentei, speculând un punct important din Regulament. Prezent la teren a fost și un observator, din partea AJF Ilfov, care a consemnat cazul în raportul său – nici nu mai încape îndoială, seniorii de la Unirea vor pierde meciul la masa verde cu 0 – 3.

2 de comentarii pentru "Un meci de fotbal durează 90 de minute, cu medic cu tot!"
  1. Wtf? spune:

    Voi vedeti ce scrieti?dupa ce a plecat de la teren,portarul gazdelor a avut nevoie de interventie medicala?de fapt s-a prefacut…de ce s-ar preface portarul gazdelor(care era oricum plecat)?si-ar dori ca echipa lui sa piarda cu 3-0,desi ei conduceau cu 4-0? Halal ziaristi,va faceti de cacao…

  2. Anonim spune:

    Ăștia asa sunt învățați să facă.scriu numai aberatii.un ziar de căcat…..