Ulmu, amenințare serioasă. Mostiștea atacă promovarea

joi, 07 noiembrie 2019

Formațiile ilfovene care evoluează în C2 au un adversar puternic în călărășenii de la Mostiștea Ulmu

Mostiștea Ulmu joacă un rol central în C2 chiar dacă echipa antrenată de Mihai Ionescu s-a aliniat la startul întrecerii în postură de nou promovată.
Toate cele trei formații ilfovene din campionat, CS Afumați, CS Tunari și SC Popești Leordeni, în ordinea clasamentului la acest moment, au plecat la drum cu aspirații justificate la șefie.
Cel puțin la acest moment doar formația antrenată de Vasile Neagu se află pe un loc apreciat de unde se vede promovarea.

”Noi nu ne gândim la acest moment decât la primul joc care urmează. Disputa cu SC Popești Leordeni este dificilă, în compania unui adversar puternic. Vom vedea ce va fi la capătul primei părți a campionatului pentru a ne stabili strategia următoare”, a precizat Vasile Târșolea, omul care susține, de unul singur, din punct de vedere financiar, activitatea la echipa călărășeană.

6 de comentarii pentru "Ulmu, amenințare serioasă. Mostiștea atacă promovarea"
 1. Aurel spune:

  Vreau sa va spun ca acest om este un exemplu de om corect care ce promite asta face si nu cu ajutoare si de unul singur a plecat de la liga 5 a mers pas cu pas unde mergea toata lumea ii spunea ca nu o sa puteti face nimic unde juca toate echipele jucau cu ulmu ca la rovine mureau pe teren dar cu munca cu rabdare cu un grup de jucatori extraordinari au reusit sa ajunga unde le este locul si unde face o figura extraordinara alaturi de nume mai bine cotate decat ei dar am uitat ca precizez ca la ulmu joaca idolul rapidistilor costin lazar un super jucator care pe departe cand intra pe teren se vede bravo vasile tarsolea

 2. Fane spune:

  Asa este ulmu chear este o forta la liga 3 se vede ca are un patron care se implica ca echipa lui sa nu duca lipsa de nimic din cate mai stiu si eu de la preteni care mai joc si eu pe la sintetic cu ei singurul lucru ce este prost la aceasta echipa este antrenorul si delegatul adica doua sarle de la piatra neamt adica omul mironas un sarlatan care a terminat toate echipele unde a fost si acest zis antrenor mihai ionescu zis nestiuitorul care nu are nimic in comun cu antrenoratul dar prin grupul si nucleul de jucatori cu caracter echipa joaca dar mironas si ionescu nu au nici un merit la aceasta performanta

 3. A spune:

  Felicitari ulmu

 4. Fane spune:

  Felicitari vasile tarsoleaaaaa

 5. Spune spune:

  Bravo baietiii de la ulmu

 6. A spune:

  Victorie ulmu popesti 2 0