Popeștiul are tupeu. ”Avem toate atuurile să învingem!”

joi, 30 august 2018

SC Popești Leordeni-Rapid este cel mai așteptat meci al etapei cu numărul doi în C2

Echipa antrenată de Viorel Dinu a debutat fulminant în noul sezon la adăpostul unui convingător 4-0 obținut în deplasarea de la Borcea. Primul joc acasă aduce o adevărată sărbătoare fotbalistică la Popești Leordeni cu prilejul jocului cu Rapid.

”Cred că avem toate atuurile să învingem. Jucătorii sunt nerăbdători să intre pe gazon pentru a lupta în contul celor trei puncte. Organizarea este una pretențioasă, din toate punctele de vedere, cu multe alte reguli față de partidele obișnuite. De aici și prețul biletului, de 50 de lei, care nu mi se pare exagerat pentru un adevărat susținător al Rapidului”, a punctat Vali Boiangiu, președintele grupării ilfovene.
SC Popești Leordeni-Rapid este sâmbătă, de la ora 17.00, în cadrul etapei cu numărul doi din Liga a III-a.

5 de comentarii pentru "Popeștiul are tupeu. ”Avem toate atuurile să învingem!”"
 1. Alex spune:

  Prețul biletului, de 50 de lei, care nu mi se pare exagerat pentru un adevărat susținător al Rapidului”, a punctat Vali Boiangiu, președintele grupării ilfovene.

  Domnule Boiangiu, nu va este rusine sa spuneti asemenea aberatii? Cand un bilet pe un stadion de Liga 1, la un meci de Liga 1, nu ajunge la aceasta suma?

  Echipa dumneavoastra, stadionul dumneavoastra, merita acesti bani platiti? Sau va bazati pe iubirea pe care o purtam noi clubului Rapid?
  Ei bine domnule Boiangiu, aceasta mentalitate este diferenta dintre un club ca Rapid, si Popesti-Leordeni, sau mai bine zis intre un adevarat presedinte de club si dumneavoastra.
  Sper va dam cu stadionul in cap si sa va aducem cu picioarele pe pamant!

  Hai Rapidul!

 2. Anonim spune:

  Niste tarani bulgari

 3. Scpl spune:

  Un șut pe poarta nu ati avut

 4. Dan spune:

  Rapid nu ati ajuns la poarta 80 min daca jucati 20 zile nu dadeati gol ati venit cu arbitrii din Pitesti de la SChumacher obsevatorul rapidist si portarul de la Popesti a venit de la voi multumiti lui ca ati luat un puct parca erati echipa saracilor

 5. Costel spune:

  Rapid este rușinea acestei serii. Această serie a fost creată special pentru această echipă. Nu se așteptau cei din FRF ca echipele care ar fi trebuit să fie umilite de Rapid , tocmai ele sa fie valoric peste această echipă iubita de suporteri și FRF. Echipele Progresul , Tunari și Popești Leordeni sunt principale candidate la promovare , asta este o surpriză și o palmă dată mafiei din fotbalul românesc. Sunt trimiși la meciuri arbitrii să încurce echipele care nu lasă capul plecat și indirect prin jocul rezultatelor până la finalul campionatului , această echipă foarte slabă „Rapid” să poată promova in liga 2. S-au și spus de mai marii federației că .”trebuie ca echipele cu tradiție să ajungă în liga 1″.

  Rușine , sa va fie !