Tudorel Dumitru: ”Vom ataca Petrolul!”

lun, 11 septembrie 2017

Unul dintre cele mai interesante jocuri din etapa care urmează în C3 este cel dintre CS Tunari și Petrolul

Două echipe, Petrolul și Voința Turnu Măgurele, au luat un start lansat în noul campionat al Ligii a III-a în C3. Creditate drept principalele candidate la promovare, cele două grupări au maximum de puncte, 9, după primele trei etape ale noului sezon. ”Găzarii” susțin, la finalul săptămânii, în deplasare, la Buftea, cel mai important joc al începutului de campionat în compania unei formații cu pretenții în serie, CS Tunari.
”Vom ataca Petrolul, pentru că altă șansă nu avem. Totul va fi însă calculat. Vom lupta pentru un rezultat favorabil fără a ceda niciun centimetru de teren. Abia aștept acest joc, alături de băieții mei. Știu bine Petrolul, am urmărit echipa, va fi un eveniment important pentru noi în debutul de campionat”, a prefațat întâlnirea Tudorel Dumitru, antrenorul echipei CS Tunari. Dacă Petrolul are maximum de puncte, 9, ilfovenii se află și ei bine așezați în clasament cu cele șase puncte acumulate după trei etape.

1 comentariu la "Tudorel Dumitru: ”Vom ataca Petrolul!”"
  1. Florin spune:

    Am văzut două meciuri cu cei din Tunari și pot spune ca nu au definita o anumita tactica de joc , chiar nu pasează deloc. Din câte am observat , singura tactica știută de aceasta echipă se numește, după cum strigă antrenorul , “da lungă în față” ! Păi Cum sa joci fotbal în liga a 3 a și sa fii așa de prost ? Ba mai mult , în echipă nu am văzut decât vreo 3-4 jucători mai răsăriți care mai încearcă ceva , dar dacă sunt ținuți mai bine , nu atiing nici ăia mingea. Nu mai sunt Tunarii din sezonul trecut , ori trebuie schimbat antrenorul pentru a mai putea atinge și ei mingea !!