Tudorel Dumitru, antrenor CS Tunari: „Sper să promovăm la un moment dat”

joi, 09 martie 2017

Tudorel Dumitru, antrenorul formației CS Tunari, a vorbit despre situația din ligile inferioare, dar și despre cea de la echipa din subordine.

„La Otopeni, la juniori am inceput sa antrenez. Apoi, in Liga I, am ajuns cu Otopeni, ca secund. Am ajuns apoi la Balotesti, pe care am salvat-o de la retrogradare, cu care, dupa doi ani, am promovat in Liga a II-a. Acum sunt la Tunari, in Liga a III-a, cu care sper sa promovez la un moment dat.

In toamna anului trecut am fost la un pas sa ne dizolvam. Doua trei zile au fost aceste discutii si la ora aceasta ne bucuram de sprijinul autoritatilor.

Este diferenta mare intre Liga a III-a si Liga a II-a, dar eu trebuie sa stiu sa ma fac inteles oriunde as antrena. Sunt linistit aici, nu exista presiune din partea conducatorilor. Si imi place ca cei de aici nu incearca sa se bage peste deciziile mele, lucru rar prin alte parti.

Cantonament nu am putut face in aceasta iarna, dar am avut conditii decente pentru antrenamente.

Metaloglobus este o echipa buna din cam toate punctele de vedere. Au si o situatie financiara mult peste ce au restul echipelor din seria din care facem si noi parte. Domnesti face pregatirea la Buftea, unde sunt terenuri foarte bune, iar Slobozia este una dintre echipele de provincie foarte bune, poate cea mai buna. Dinamo II are o echipa foarte interesanta, tineri cu tupeu in joc.

Am reusit sa mai aducem oameni la stadion. 1500-1600 de lei este un salariu bun care se da in Liga a III-a, salarii care se achita la timp.”, a declarat Tudorel Dumitru, potrivit sptfm.ro.

Comments are closed.