Todoran a început treaba. Start și la FC Voluntari 2

vin, 17 ianuarie 2020

Echipa secundă a Voluntariului s-a reunit cu un nou antrenor principal

Nemulțumiți de felul în care au decurs lucrurile în prima parte a întrecerii, una traversată dezamăgitor, oficialii clubului FC Voluntari au umblat și la conducerea tehnică a ”satelitului”. Cosmin Bărcăuan a fost retras din funcția de antrenor principal, rămând la departamentul scouting, făcându-i loc pe banca tehnică lui Dinu Todoran, coordonatorul Academiei Mircea Rădulescu.

”Mă bucur că pot antrena o echipă la care evoluează fotbaliști de perspectivă. Cunosc lotul și știu că sunt juctori care au calitate însă trebuie să muncească mai mult pentru a face următorul pas în carieră. Am vorbit deja cu Mihai Teja și va fi o colaborare foarte strânsă între echipa din Liga 1, echipa a doua și Academia de Fotbal Voluntari.Îmi doresc ca la final de sezon să pot propune fără nici o reținere 2-3 fotbaliști pentru echipa mare
”, a declarat Dinu Todoran. Echipa secundă și-a reluat pregătirile miercuri și va efectua, în luna februarie, un cantonament în Antalya.

1 comentariu la "Todoran a început treaba. Start și la FC Voluntari 2"
  1. Gigel spune:

    Tot laudati academia de la Voluntari dar nu inteleg ce academie e aia care nu a dat un jucator care sa joace la echila mare,asta fiindca joaca nepotul lui X sau Y ca sa ne intelegem. Si sa nu mai zic de antrenorii de la academie care sunt acolo in club si nu i deranjeaza nimeni chiar daca au rezultate sau nu,numai vrajeala la Voluntari ca toti sunt cu Limba in ureche acolo.Numai sifoane si limbisti care stau la clubul asta de ani de zile .

adauga un comentariu