Tensiune înaintea semifinalei. FC Voluntari bate la porţile finalei Cupei României

joi, 18 mai 2017

Meci special în această seară la Chiajna între FC Voluntari şi CS U Craiova în manşa retur a semifinalei Cupei României

Claudiu Niculescu şi jucătorii acestuia de la FC Voluntari se află la doar 90 de minute de bifarea unei frumoase realizări, accederea în finala Cupei României. După un 1-0 obţinut în prima manşă, la Severin, cu gol Laurenţiu Marinescu în minutul 90, ilfovenii sunt, clari, favoriţii manşei secunde.

Meciul care se dispută în această seară la Chiajna, de la ora 20.30, va fi unul aprig disputat în condiţiile în care oltenii au anunţat că urmăresc, în continuare, accederea în finala întrecerii surprizelor. “Delegarea la acest meci a lui Marius Avram nu mi se pare deloc oportună. Mai mult, suporterii noştri întâmpină mari dificultăţi legate de prezenţa la meci. Am cerut 2000 de bilete pentru fanii Craiovei dar ne-au fost repartizate doar 200″, a anunţat Marcel Popescu, preşedintele oltenilor. Dincolo, prin vocea lui Lucian Ionescu, ofiţerul de presă al echipei din Voluntari, ilfovenii sunt precauţi. “Au cerut 2000 de bilete, dar ei nu au fost atâţia nici la Severin!”, a punctat oficialul ilfovean.

Astra Giurgiu, prima echipă calificată în finala Cupei României, după o dublă victorie cu ACS Poli Timişoara, aşteaptă în această seară să vadă cu cine va lupta pentru trofeu în finala programată pe 27 mai, la Ploieşti, pe stadionul Ilie Oană.

Comments are closed.