Tatonări la Snagov. Variante pentru Rufă

lun, 19 iunie 2017

Metalul Reşiţa caută să îşi clarifice în zilele următoare statutul pentru sezonul care urmează

Formaţia condusă de Cătălin Rufă speră să îşi menţină statutul de divizionară secundă şi pentru stagiunea care urmează. Retrogradată, din punct de vedere sportiv, formaţia antrenată de Mihai Stoica emite pretenţii de a juca în Liga a II-a şi în următoarea ediţie de campionat din cauza problemelor delicate pe care le traversează, din punct de vedere financiar, multe alte competitoare.

Se aşteaptă, pe de altă parte, şi stabilirea clară a parteneriatului cu oficialităţile din Snagov în dorinţa acestora de a se implica, într-o formă legală, în susţinerea echipei. „Varianta Snagov a fost prima soluţie pe care am agreat-o în legătură cu posibilitatea de a evolua, în continuare, la Ghermăneşti. Mai apoi vom stabili şi restul detaliilor legate de felul în care vom pregăti noul sezon”, anunţa, la un moment dat, Cătălin Rufă.
Până la sfârşitul acestei săptămâni se va stabili, în linii mari, statutul de care se va bucura în viitorul campionat echipa care şi-a desfăşurat meciurile de campionat la Ghermăneşti.

Comments are closed.