Taekwondo | Rezultate notabile ale ilfovenilor la Hereya Open

joi, 06 decembrie 2018

In perioada 1-2 Decembrie sportivii din Ciorogarla legitimati la clubul Reactiv Taekwondo Team au participat la competitia Hereya Open 2018 in Sofia,Bulgaria.

Prima pozitie in clasamentul final al categoriei seniori -57kg a fost ocupata de Pologatu Aurelia Chantal in timp ce Stan Daiana Nicoleta a obtinut aurul la categoria copii -40kg.

Sportivul Ion Andrei Razvan a obtinut argintul la categoria seniori -63kg . Andei Razvan a castigat lupta cu reprezentatul Greciei insa a cedat, la doar un punct diferenta, in fata reprezentantului Bulgariei in chiar intalnirea finala.

Un alt rezultat notabil a fost obtinut de Dragos Mihai Dinca, categoria copii -48kg. Sportivul ilfovean a obtinut medalia de bronz fiind invins greu de chiar castigatorul categoriei.

In ciuda prestatiilor personale de exceptie, ceilalti ilfoveni prezenti la Hereya Open 2018, Busuioc Ingrid, Gheorghe Alexandra si Stancu Elena, nu au reusit sa se claseze pe podiumul competitiei din Bulgaria.

Taekwondo _ Ciorogarla
La sfarsitul acestei saptamani, mai exact pe 8 Decembrie, sportivii ilfoveni practicanti de taekwondo vor participa la un turneu international organizat la Bolintin-Vale, Godoteam Open.

Material „Fii reporter IlfovSport”
Trimite-ne pe adresa reporter@ilfovsport.ro tot ceea ce ştii şi crezi că ar vrea şi alţii să afle, iar noi vom publica materialul pe site, sub semnătura ta!

Comments are closed.