Surpriză la Cernica: Bolborea out, Cristi Sava in!

lun, 22 iulie 2013

Nebunia continuă la Cernica, mai ceva ca la spitalul de la Bălăceanca aflat în jurisdicţia comunei ilfovene. Numit principal în locul lui Costel Pană, Gabi Răduţă a stat foarte puţin pe banca Progresului, plecând la Dinamo unde a preluat centrul de copii şi juniori. Finalul săptămânii trecute a adus un nou tehnician, în persoana lui Dumitru Bolborea, lăudat public de preşedintele Ciprian Dinu.
Din păcate, noul antrenor al ilfovenilor nu a apucat să facă nici măcar un antrenament, după ce a fost schimbat ieri din funcţie, aproape în miez de noapte!
Astfel, în jurul orelor 22:30, Bolborea a fost anunţat telefonic să nu mai vină la antrenamentul de azi, care ar fi fost primul al său la echipa din Cernica. Motivul? Autorităţile locale l-au numit între timp pe Cristi Sava drept principal! Astfel, fostul tehnician de la loturile de juniori ale României va avea ocazia să îşi antreneze cei doi băieţi, Andrei şi Alexandru, aflaţi de ceva vreme în curtea Progresului!

„N-a început ce trebuia să înceapă. Am fost anunţat azi noapte că s-a schimbat totul şi nu mai sunt principal la Cernica. Asta după ce săptămâna trecută ne-am înţeles din toate punctele de vedere! Azi trebuia să mă duc la echipă şi acum mi-au fost date toate socotelile peste cap” a declarat Dumitru Bolborea pentru IlfovSport

5 de comentarii pentru "Surpriză la Cernica: Bolborea out, Cristi Sava in!"
 1. El spune:

  ” Cristi Sava” antrenor la liga a 3 a, fratilor asta a antrenat copii pana acum, si cum băieții lui sant la cernica, de fapt ce ne mai miram, Ilie Stan nu si a antrenat proprii copii la Chiajna , nu este singurul caz in fotbalul românesc , bun titlul, cernica = Balaceanca ( spitalul ) conducerea progresului cernica de rahat de la primar si presedinde pana la ultimul om din club, noului antrenor sa ii urma bafta, si nu ptr el cât ptr echipa.

 2. Probe spune:

  Noul antrenor Cristi Sava al echipei cernica selectiona la lotul național copii care la echipele de club nu erau titulari ( dați voi seama cum ii selectiona ) copii lui fiind îl lot , jucatori care sant pe aceleași posturi cu ei, cautativa tata echipe sau interesativa in ce condiții erau selectionati copii de la loturile naționale ( căutatii ) dacă vreți sa jucati

 3. Arbitru spune:

  Sava de cacat, cernica de cacat, lasativa de fotbal apucativa de altceva, nu sunteți buni de nimic,

 4. Pentru arbitru ? spune:

  Sa-mi mananci p*la si tu si ma-ta!

 5. Portar spune:

  Ce antrenor esti Cristi Sava asta , ma fratilor, ce club este cernica , cum sa procedezi asa, azi anunți ceva, maine altceva, nici Bolborea nu este antrenor dar Cristi Sava , chiar nu este antrenor de liga a 3 a , probabil cei mai fericiti sant copii lui, k altfel nu mai jucau , unu este rupt, păcat k avea calitati, celălalt este , un prost, si k om si k fotbalist , celălalt fundaș stânga care este in lot este de 10 ori mai bun decât el, dar e prostul antrenorului.
  Ceva mai sus era titlul ” antrenor de cacat ” asa este ” club de cacat ” asa este, un club neprofesionist , fără conducere capabilă si fără antrenor, o sa fiti primi care vor retrograda.