Surpriză în lotul Baloteștiului la amicalul cu CS Tunari: „Se antrenează cu noi”

mie, 24 ianuarie 2018

Divizionara secundă CS Balotești a disputat miercuri, în Complexul Sportiv „Ion Țiriac” din Capitală, cel de-al treilea amical al iernii, împotriva echipei de eșalon inferior, CS Tunari.

Trupa lui Augustin Călin a câștigat partida de verificare la limită, scor 2-1, dar surpiza a reprezentat-o prezența unui fost jucător de la Balotești, trecut prin Liga I în acest tur de campionat.

Este vorba despre Claudiu Herea, marcatorul unuia dintre cele două goluri reușite de gruparea din Balotești. Fotbalistul în vârstă de 27 de ani și-a reziliat contractul cu Sepsi Sfântu Gheorghe și a revenit în Ilfov, pentru a se antrena în așteptarea unei noi oferte.

Primul gol a fost marcat de către Valentin Andrei, iar antrenorul Augustin Călin s-a declarat mulțumit de prestația elevilor săi, dar, având jucători aflați în probe, este de părere că echipa nu a fost tocmai „sudată”.

„Herea a revenit să se antreneze cu noi, în așteptarea altei oferte. Nu a semnat cu noi, dar se subînțelege că ne convine tuturor prezența lui.

Din punct de vedere al intensității efortului, al determinării jucătorilor, sunt mulțumit. Din punct de vedere tehnic, trebuie să mai lucrăm la coeziune, la relațiile de joc, dar nu ne facem griji pentru că avem timp până începe campionatul să le punem la punct. Suntem și în căutare de jucători să completăm posturile deficitare”, a declarat Augustin Călin în exclusivitate pentru Ilfov Sport.

1 comentariu la "Surpriză în lotul Baloteștiului la amicalul cu CS Tunari: „Se antrenează cu noi”"
  1. Toni spune:

    Calin asta e antrenor cu dubla legitimare? cum e posibil?