Surpriză de proporții / Candidează Mircea Minea la șefia FRF?

lun, 26 mai 2014

Lita Dumitru a fost prezent, luni, in emisiunea “Executii in direct” de la Sport Total FM. Acesta a dezvaluit intentia primarului Mircea Minea de a candida la sefia FRF, daca Razvan Burleanu nu va fi validat: “Mircea Minea candideaza la alegerile FRF daca nu este validat actualul presedinte.

Am vorbit cu el si din toamna ma intorc la Cocnordia, la ajuniori. Mi-a spus ca am sustinerea lui”.

…despre munca sa la grupele de juniori: “Eu am vrut sa mi se dea grupa 2000. Mi-au spus ca momentan nu se poate. Mi s-a dat grupa 1996, despre care mi s-a spus ca e sterila. Am fost la selectii prin tara. Ei cred ca s-au gandit sa mi-o dea ca oricum nu prea merge.

Cand a venit Iordanescu mi-a spus ca nu pot angaja antrenor la grupa 2000. Dupa alegeri am fost la noul presedinte si am vorbit cu el. I-am spus ca la grupa mai mica am timp sa-i invat, sa-i educ. Domnul presedinte mi-a multumit ca am mers si a ramas sa mai vorbim, dar nu s-a mai intamplat nimic de atunci.

Noi avem copii talentati, nu avem antrenori care la cluburi sa lucreze stiintific. De la cluburi vin neinstruiti. Se lucreaza bine la Academia lui Hagi. Gica a investit”.

…despre sansele de a mai antrena in Liga 1: “Nu cred ca sunt un tip dificil. Eu fotbalul il vad in felul meu. Eu nu am avut voie sa antrenez in liga 1. Ei au cautat motive la mine, nu au cultura fotbalisitca si le e frica de cineva care stie mai multe si de aia m-au marginalizat. Acum e greu sa mai primesc vroe oferta la varsta mea”

…despre fotbalul romanesc: “Ma asteptam sa plece Reghecampf. Eu nu cred ca a fost decizia lui, el s-a dus dupa bani, nu dupa performanta. Trebuie sa te adaptezi acolo, la viata lor. El nu poate face acolo ce facea aici. Dupa Reghecampf va fi greu sa ajungi la Steaua. Cine vine trebuie sa duca echipa in grupele Ligii.

Ma intreaba toti ce se intampla cu Rapidul. Nu se mai poate face nimic. E faliment. Copos este de vina total”.

Comments are closed.