Steluța Luca: ”De la Doha ne putem îmbogăți”!

mar, 20 februarie 2018

La Doha, în capitala Statului Qatar, se desfășoară Campionatul Mondial Școlar, competiție ce va avea loc în perioada 22 – 28 februarie. În acest eveniment este implicată și Federația Română de Handbal, pentru că dreptul de participare la acest Mondial a fost câștigat de echipa Colegiului Energetic de la Vâlcea, acolo unde învață toate sportivele Centrului Național de Excelență din Zăvoi.

”Avem ambiție să facem o figură frumoasă, eu am pus obiectiv locurile 1-4, însă recunosc că mi-ar plăcea să venim chiar cu aur, din Golful Persic. Eu merg în calitate de delegat, la acest Mondial, și nu știu dacă pot sta pe bancă, dar mi-aș dori să fiu aproape de fete și să le încurajez. Și dacă a venit vorba de handbaliste, iat și lotul care va face deplasarea:
– Portari, Diana Ciucă, Ana Dulgheriu, Raluca Fulgescu
– Extreme stânga, Roberta Stamin, Corina Lupei
– Inter stânga, Ioana Bălăceanu
– Centru, Denisa Vulcan, Ancuța Mădălina
– Inter dreapta, Irina Neacșu
– Extremă dreapta, Andra Moroianu, Daniela Necula
– Pivoți, Daniela Marin, Maria Mincu, Laura Popa
– Staff-ul tehnic, profesori Marius Dănuleț și Steluța Luca, fizioterapeut Claudiu Mărășteanu, Inspector școlar Coca Gavristiu, Director Colegiul Energetic Mihăiță Simion

Suntem optimiști, pentru că fetele noastre sunt în plin campionat și am încredere că pot face față oricărui adversar. Să ne-mbogățim, zic, cu aurul de la Doha, ar fi un început de an promițător”, ne declara vicepreședinta Federației Române de Handbal, Steluța Luca.

Ionel Pană

Comments are closed.