Ștefan Bărboianu, după accidentarea din meciul cu Târgu Mureș: „Preconizez că o să revin în septembrie sau octombrie”

Dum, 19 martie 2017

Ștefan Bărboianu, jucătorul formației Concordia Chiajna, a suferit o accidentare în meciul de la Târgu Mureș, pierdut cu scorul de 2-1 de către echipa ilfoveană.

Fotbalistul a mărturisit că încă speră ca primul verdict acordat de către medici, și anume ruptura de ligamente, să nu fie adevarat, urmând ca în zilele următoare acesta să facă un RMN. Bărboianu preconizează că va sta pe bara până în toamnă, când va trebui să își caute echipă, în cazul în care Concordia își va pierde interesul pentru prelungirea contractului său.

„Mă aflu la Craiova. Am venit azi noapte cu un amic. Mâine, cel târziu marți, voi face un RMN. Până atunci nu rămâne decât să sper că nu se adeverește primul verdict, cu ruptura de ligamente. Genunchiul este destul de umflat, mă doare tare, dar sper să fie doar ligamentul colateral. Asta ar însemna doar două luni și jumătate de pauză. Stau numai cu gheață pe picior, nici nu am putut să mă odihnesc

În cazul în care, însă, vor fi ligamentele, va fi foarte dificil, pentru că o operație plus recuperare va dura minim șase luni de zile.

Eu mai am contract cu Chiajna, până la vară. Cei din conducere și-au manifestat interesul de a prelungi, însă acum, situația este diferită, rămâne de văzut dacă va mai fi sau nu acea ofertă. În cazul în care nu vor propune în această situație prelungirea, va trebui să îmi caut în altă parte și, vă dați seama, că îmi va fi foarte dificil ca, în luna septembrie sau octombrie, atunci când preconizez că o să revin, să îmi găsesc echipă

Înaintea meciului, mă întrebam ce rău a făcut Silvică Lung, bunul meu prieten, de a avut acel ghinion. I-am trimis mesaje de încurajare, pentru că nu a putut să răspundă la telefon. La nici 24 de ore, am avut și eu de suferit și, acum, a fost rândul lui să-mi dea mesaje de susținere”, a declarat Bărboianu, potrivit Digi Sport.

Comments are closed.