Start in CIRCuitul de ILFOV | Vezi programul primei etape

joi, 07 septembrie 2017

Ca sa parafrazam unul dintre cititorii nostri, sambata 09 Septembrie incepe CIRCuitul campionatului judetean al Ilfovului.
Am adauga un “in sfarsit” incepe, si asta pentru ca dupa informatiile pe care le detinem, Ilfovul isi incepe activitatea dupa toate judetele din tara.
Ca exemplu, in Teleorman se disputa etapa a 3-a, in Prahova etapa a 4-a, in Dambovita etapa a 5-a, iar lista poate continua.

Si in acest sezon se vor pastra aceleasi doua serii ale Ligii a IV-a alcatuite dupa cum a vrut fiecare. Regulamentar adica…
Meciurile primei serii se vor disputa sambata iar cele de la seria a doua, duminica. Ca si ora de incepere a partidelor ramane ora pranzului, 12.00.

Dupa cum veti observa in programul primei etape, prima serie va fi compusa din 11 echipe in timp ce seria secunda va avea 12.
De fapt asta a mai ramas din fotbalul ilfovean.

In continuare regulamentul de organizare a fotbalului romanesc este calcat in picioare de mai marii de la Ilfov, Atletico Floreasca si nou venita Fratia, bucurestence prin definitie, evolueaza in…Ilfov. Despre giugiuvenii de la Sabareni…numai de bine, ei sunt prin definitie ilfoveni pentru toate regulamentele fotbalului.

In asemenea conditii, va prezentam programul primei etape, invitandu-va sa ramaneti aproape de IlfovSport.ro pentru a urmari impreuna CIRCuitul ILFOVEAN:

Seria 1
09.09.2017 – 12.00

Viitorul Domnesti – CSO Bragadiru

FC Voluntari – ACS de Sanatate Vointa Buftea (12.30)

Unirea Dobroiesti – Viitorul Berceni

ACS Peris – Athletico Floreasca

CS Ciorogarla – Metal Plast Jilava

Sportul Magurele – STA

Seria 2
10.09.2017 – 12.00

CS Darasti – Viitorul Dragomiresti

Pescarusul Gradistea – Gloria Islaz

Gloria Burias – Fratia

ACSO Pantelimon – Vulturii Pasarea

Viitorul Petrachioaia – Viitorul Ganeasa

ACS Cornetu – Speranta Sabareni

2 de comentarii pentru "Start in CIRCuitul de ILFOV | Vezi programul primei etape"
  1. Islaz spune:

    Ce mai cauta Sabareni înscrisă in campionat,sa mai rupa picioarele la careva?

  2. Costi spune:

    Eu vad 12 in seria a 2-a,dar asta nu ar conta…IZLAZ are dreptate,baietii de la Sabareni nu prea le au cu fotbalul,dar la ruptul picioarelor sunt experti…pacat,ar trebui sa ne respectam mai mult si sa ne gandim ca fiecare are acasa pe cineva drag si nimeni nu doreste sa ajunga in carje…bafta tuturor