Sportul Snagov rămâne momentan în Ilfov! Nu s-au înțeles cu brașovenii

joi, 14 iunie 2018

S-a tot vorbit despre mutarea echipei Sportul Snagov la Brașov, iar finanțatorul Victor Angelescu a purtat discuții în acest sens cu conducerea clubului ASSR Brașov în vederea unei posibile fuziuni între cele două echipe.

Vasile Dochița, președintele ASSR Brașov, a dezvăluit faptul că s-ar dori această fuziune, dar nu în condițiile puse de finanțatorul din Snagov. Brașovenii doresc ca echipa să își păstreze numele, în timp ce ilfovenii ar dori și ei, la rândul lor, să păstreze „Sportul” în denumire.

Oficialul a mărturisit că echipa din subordine se concentrează la momentul actual, pe barajul de promovare în Liga a III-a și că îl așteaptă pe Angelescu la Brașov, să se alăture proiectului, dar doar cu condiția ca echipa să păstreze numele cu care a plecat la drum.

„Echipa se pregătește pentru baraj, aceasta este realitatea fotbalistică de la Brașov. Echipa este cu salariile la zi și jucătorii vor avea prime pentru meciul de sâmbătă. Brașovenii vor fotbal, vor să promovăm și să continuăm proiectul ăsta pe care l-au făcut suporterii.

Cu oficialitățile din Brașov nu s-a întâlnit. S-a întâlnit cu suporterii și cu mine. Ne-a spus că o să aducă echipa Snagov la Brașov și că o să jucăm cu titulatura ASSR Brașov, dar așa ceva nu se poate. Câțiva au vrut și câțiva nu au vrut, dar dacă nu se poate să jucăm cu numele nostru, e exclusă această posibilitate. Pe domnul Angelescu îl așteptăm cu brațele deschise să se alăture proiectului nostru, dar în condițiile pe care le-a vrut dânsul nu se poate”, a declarat Vasile Dochița, la Sport Total FM.

Comments are closed.