Speranţa moare ultima la Tunari, Domneşti şi Clinceni

Dum, 14 iulie 2013

Trei echipe ilfovene au trecut prin momente grele în această vară, din cauza problemelor financiare sau a retrogradării din Liga a III-a. Totuşi se pare că soarele va ieşi pe strada lor şi noul sezon le va prinde în situaţii mai fericite.
Astfel, la Tunari, sunt speranţe că echipa va fi reprimită în Liga a III-a pe criteriul locurilor rămase vacante, ca urmare a retragerilor şi neînscrierilor destul de numeroase. Aceeaşi speranţă se află şi în sufletul celor de la Domneşti, aşa că cele două cluburi se pregătesc de zor de meciurile lor de Cupă care vor avea loc miercuri de la ora 17.30. Vă reamintim că Domneştiul se va deplasa pe terenul nou promovatei Conpet Cireşu, în timp ce Tunariul se deplasează până la Boldeşti, unde se va duela cu Petrolistul din localitate.
În schimb, Clinceniul va continua şi la Liga a III-a, chiar dacă în această vară s-a pus problema renunţării la echipă după unirea cu Buftea. Cea de-a doua echipă a comunei ilfovene va fi antrenată de Vasile Constantin şi Johnny Ene şi a jucat deja un amical vineri, pierdut în faţa celor de la Popeşti Leordeni, scor 1-3. Clinceniul a suferit pierderi grele în această vară, grosul jucătorilor găsindu-şi alte cluburi unde să joace în noul sezon.

Comments are closed.