Spectacol la Berceni, 10 goluri în amicalul cu CS Tunari! Enciu a marcat de 4 ori pentru ACS Berceni

joi, 05 februarie 2015

Echipele ilfovene continuă seria amicalelor din această iarnă, iar ieri, pe terenul din Berceni, echipa din Liga a II-a, întărită cu fotbalişti de la Dinamo, a trecut de CS Tunari, după un meci spectaculos, cu 10 goluri.

De remarcat că pariul lui Gabi Răduţă, cel care l-a avut şi la Progresul Cernica, şi care astăzi răspunde de centrul de copii şi juniori din Ştefan cel Mare, dar şi de echipa Berceniului, Enciu, a reuşit să marcheze patru goluri. Atacantul de la Berceni este în mare formă şi există posibilitatea să îl vedem şi mai sus de Liga a II-a în scurt timp.

Antrenorul secund de la Berceni, Ion Prună, ne-a anunţat că următorul amical al Berceniului va avea loc mâine, ora 15.00, cu Snagov, tot la Berceni, apoi sâmbătă juniorii de la Berceni şi cu ce rămâne de la echipa mare vor întâlni Sportul Ciorogârla, 12.30, iar duminică la 15.00 este programt un amical cu CS Baloteşti.

ACS Berceni - CS Tunari 6-4

ACS Berceni – CS Tunari 6-4

CS Tunari n-a câştigat niciun meci amical în această iarnă, iar sâmbătă echipa va pleca în cantonament la Cheile Grădiştei, unde elevii lui Virgil Niţoi vor sta o săptămână, până la 14 februarie. Acolo este perfectat şi un meci amical, cu CS Mioveni.

ACS Berceni – CS Tunari 6-4 (3-1)

Au marcat: Enciu (4, 15, 19, 55), Mareş (68), E. Nicu (81) / Panait (2), Vleoangă şi G. Constantin

Berceni: Ignat – Zapo, Sandu, Popescu, Mihai – Jugaru, Pivniceru – Scărlătescu, Pătraşcu, Enciu – Văduva

Au mai jucat: Meilă, Cristea, Lică, Gheorghe, Dobrosavlevici, Epaminonda Nicu, Mareş, Ciuică, Niţă, Andrei Radu, Cătălin Radu, Minea, Ionică.

CS Tunari: Craiu – Iosofache, M. Gheorghe, Pleşa, Drăgan – Vlad, Şelaru – Anghel, Novac, Ciocănaru – Panait

Au mai jucat: Frunză, Vleoangă, Simion, Şocol, Păun, Vişinoiu, G. Constantin.

VEZI IMAGINI DE LA ACEASTĂ PARTIDĂ

Comments are closed.