Sorin Popescu este noul antrenor de la FC Voluntari!

mie, 27 aprilie 2016

Consiliul de Administrație al FC Voluntari a decis ca tehnicianul Sorin Popescu să ocupe postul de antrenor principal al echipei până la finalul actualei stagiuni.

Popescu se află de mai mulți ani în staff-ul tehnic al echipei din Voluntari, a antrenat grupele de copii şi de juniori ale grupării ilfovene, dar a pregătit şi satelitul, pe când evolua în Liga a IV-a.

Acesta a antrenat şi grupele de copii şi juniori ale lui Dinamo şi are şi licenţă PRO, urmând să fie ajutat la Voluntari de Dinu Todoran, care era principal la Voluntari II.

FC Voluntari se află pe poziţia a 6-a în Liga I, cu 22 de puncte, loc care asigură prezenţa în barajul de menţinere în primul eşalon. Sorin Popescu va debuta vineri, 29 aprilie, pe banca Voluntariului, la Botoşani, şi are ca obiectiv rămânerea în Liga I în ultimele 6 etape rămase de disputat.

2 de comentarii pentru "Sorin Popescu este noul antrenor de la FC Voluntari!"
  1. Tiberiu spune:

    Mult succes Sorine !

  2. Asf. spune:

    Ce tot mintiti , Popescu cu licenta , Todoran este de fapt Antrenor principal , dar nu ara ( carte) licenta si nu are voie pe banca , defapt este un staf cu multi sfatuitori , ca copilul cu multe Moase si … ……..noroc cu barajul cu echipa din liga a 2 a . Apoi apare si RICIU . Nea Mitica ce faci ? Tei gasca si o tai la pe nsie … ce bine ai face acolo nu prea mai esti bagat in seama , cu vrajeala nu mai merge , gata iai dus in cupe europene , la revedere oracol invechit .

    …..