Sorin Paraschiv este noul manager general al Academicii Clinceni!

lun, 12 februarie 2018

Sorin Paraschiv și-a reziliat contractul cu Voința Turnu Măgurele, echipă la care ocupa funcția de președinte, dar nu a dus lipsă de oferte.

Fostul jucător al Stelei a ajuns la o înțelegere cu conducerea clubului Academica Clinceni și va ocupa funcția de manager general în tabara ilfovenilor. Oficialul în vârstă de 36 de ani se va ocupa de transferuri și de relația dintre jucători și conducere.

„Sunt manager general începând de astăzi la Academica Clinceni. Mă voi ocupa de relaţia dintre jucători şi conducere. De asemenea, mă voi ocupa de toate transferurile care vor fi făcute la club. Sunt foarte mulţi jucători tineri acum la club. Obiectivul este să ne clasăm cât mai sus în clasament. Asta mi-am dorit tot timpul, să lucrez cu jucători tineri. Cred că este cea mai tânără echipă din Liga a 2-a. Avem un exemplu foarte bun, cel al lui Gică Hagi, care a reuşit să facă performanţe cu foarte mulţi jucători tineri. Aşa aşteptări am şi eu de la aceşti băieţi”, a spus Paraschiv, potrivit Telekom Sport.

1 comentariu la "Sorin Paraschiv este noul manager general al Academicii Clinceni!"
  1. oni spune:

    Ilie Poenaru va fi inlocuit