Sorin Cartu este invidios pe autobuzul lui Miriuta

lun, 07 august 2017

Sorin Cartu are un contracandidat serios in actiunea “autobuzul”.
Judecand dupa declaratiile date dupa cele 3 partide de cand este la carma Concordiei Chiajna, Vasile Miriuta se vrea a fi soferul de autobuz.

Iata declaratiile

“Ne-am inchis bine cu Craiova. Tactic noi am jucat bine si este un rezultat bun.
Jucatorii erau cu moralul putin scazut, dar eu ridic repede moralul jucatorilor.”
“Daca mai aducem 2-3 jucatori, atunci ne batem la locul 6, care duce in play-off. Craiova a vrut sa castige, dar am facut un joc bun, mai ales pe faza de aparare, iar singura ocazie mai clara am fructificat-o.”
Craiova – Concordia – 1-1

“Nici noi nu am jucat prea bine in prima repriza, dar in a doua ne-am dus peste ei. Am avut ocazii, plus acel gol valabil. Am inchis bine jocul, situatii nu au avut, poate doar in minutul 90, la iesirea lui Balgradean.”
Concordia – Poli Iasi – 0-1

„E o victorie nemeritata pentru Steaua. Imi felicit baietii, am jucat aproape perfect 70 minute. Ne-am inchis bine, am pus presiune, am dat un gol frumos.”
Concordia – FCSB – 1-2

Elementul cheie al celor 3 declaratii este “ne-am inchis bine”.
Probabil aceasta este filozofia de joc pe care Vasile Miriuta vrea s-o imprime la Chiajna.  Probabil Concordia, in opinia tehnicianului, era pana la sosirea sa o echipa care “ataca chiar si atunci cand nu avea mingea” vorba celebrului Daum.

Un lucru este cert, Vasile Miriuta isi doreste sa se inchida bine, iar cu o astfel de gandire constructiva va ateriza in play-off dupa cum spune domnia sa. Nu stim cum va realiza acest lucru pentru ca pentru a te clasa pe primele 6 pozitii la finalul sezonului regulat ar trebui sa incasezi si niste puncte. Iar punctele astea se incaseaza datorita golurilor inscrise. Daca te inchizi si atat, nu faci altceva decat sa lasi adversarului posibilitatea sa te deschida, asa cum s-a intamplat cu Craiova, cu Iasi si cu FCSB.

Cu echipa a 3-a a FCSB ului Miriuta s-a inchis prea slab si prea tarziu insa…

Situatia Concordiei nu este una roza, dupa 3 partide disputate pe teren propriu si una in deplasare ilfovenii au reusit performanta unui -8 in clasamentul adevarului.

Sursa foto – monitorulcj
Sursa declaratii – digisport

Comments are closed.