Slobozia pregătește barajul. Miza pe experiență

mar, 30 iunie 2020

Formația din Slobozia se antrenează cu gândul promovării în eșalonul secund

Unirea este prima clasată, în C2, așteptând trecerea la nivelul competițional următor în urma barajului cu Mostiștea Ulmu.

”Indiferent cu cine jucăm obiectivul nostru este unul singur, promovarea. Afumațiul are jucători valoroși și un antrenor, Vasile Neagu, foarte bun. Dincolo, la Ulmu grupul este baza. Noi știm ce avem de făcut pentru a readuce echipa în eșalonul secund”
, a precizat Ilie Lemnaru, președintele grupării ialomițene.

”Miza la Unirea este pusă pe jucătorii cu experiență. Avem un lot valoros, cu fotbaliști care se află de mulți ani la echipa noastră. Constantin Toma, Ibrian, Soare sau Răduca sunt liderii unei echipe care va fi din sezonul viitor în eșalonul secund
”, a completat, cu siguranță, oficialul Unirii. Dubla de baraj este anunțată pentru 5 și 9 august, cu primul meci pe terenul grupării din Ulmu.

4 de comentarii pentru "Slobozia pregătește barajul. Miza pe experiență"
 1. Cristian Pascu spune:

  Eu cred ca dubla Slobozia – Afumați este mult mai echilibrata și interesantă decât cea dintre Slobozia și Ulmu. Mai mult cred ca CS Afumați ar avea prima șansa la calificare , bazandu-ma pe faptul ca este echipa cu jocul cel mai spectaculos din serie și cel mai bun atac. De altfel in ediția trecută de campionat CS Afumați s-a clasat in fata echipei Unirea, imediat lângă Rapid care a promovat.

 2. Red spune:

  Ai dreptate cu tot ce spui.
  Asadar, pt a nu ti strica bucuria, Ulmu va va da o mana de ajutor si veti juca din nou impreuna in noul sezon al ligii a III a.

 3. Cristian Pascu spune:

  D-le Red, văd ca îți place sa fii ironic. Este posibil sa se întâmple și cum zici ți, fiindcă mingea e rotundă , dar tare mult as vrea sa-ți văd figura după ce se întâmpla ce am zis eu mai sus. Sa avem putintica răbdare , cum spunea maiestrul Caragiale.

 4. Red spune:

  Cristian Pascu, chiar daca se va intampla ce spui, este datorita unei interpretari din roaf, nu pt ca un meci intre doua echipe ar fi mai spectaculos decat altul intre alte doua echipe.. ca una a inscris mak multe sau ca alta are aparate mai buna. Serios, tu cotesti ce scrii?

adauga un comentariu