Sezonul baby boom n-a fost afectat de COVID-19!

mie, 22 iulie 2020

Sigur, pandemia de COVID-19 a avut un impact grav asupra fotbalului, în această primă jumătate a anului 2020, însă jucătorii din naționala Bosniei Herțegovina își vor aminti cu mare plăcere, da, bine zis cu mare plăcere!, această perioadă, care le va marca întreaga viața… Și în loc să-i spunem perioada COVID-19, o numim luna baby boom, pentru că în mai multe familii de sportivi au apărut nou-născuți!

Mijlocașul Senad Lulic a anunțat, ieri, că în familia lui și a soției Sandra a venit cel de-al treilea copil, nașterea având loc pe 9 iulie. Cei doi sunt de 15 ani împreună și mai au o fiică de 7 ani și un fiu de 3 ani. Lulici, care a bifat 58 de prezențe în naționala bosniacă, evoluează la echipa italiană Lazio.

Ervin Zukanovic a primit în dar de la soția sa, Emina, cel de-al treilea copil, eveniment petrecut în aprilie, 2020. Zukanovic joacă tot în Italia, la Spal.
Căpitanul selecționatei Bosniei, golgeterul Edin Dzeko, așteaptă de la soția sa Amra cel de-al treilea copil în luna septembrie, pe când un alt fotbalist, Haris Duljavic, este pe cale să primească un prunc de la consoarta lui, Sara, aceasta fiind o premieră în familia Duljavic.

Comments are closed.