Se slăbeşte efectivul. Andrei Niţu şi Udrea, out de la Clinceni

mie, 17 mai 2017

Nou venit la echipă, unde a debutat în eşecul la scor cu UTA de pe teren propriu, Eric Lincar are de gestionat o situaţie delicată

Noul antrenor al Academicii a avut un debut neaşteptat pe banca grupării din Clinceni după neverosimilul 0-6 înregistrat, etapa trecută, pe teren propriu, cu UTA Bătrâna Doamnă. Pe lângă comentariile venite la capătul partidei, deloc comode la adresa ilfovenilor, jucătorii şi-au cerut imperios drepturile financiare.

“Pe 20 mai se fac două luni de restanţe la plata salariilor. Laurenţiu Ilie a renunţat să mai ajute financiar echipa şi ne descurcăm greu. Meciul cu UTA l-am organizat cu bani de împrumut. A fost o şedinţă în vestiar, după meciul cu arădenii, în care s-a încercat o radiografiere exactă a situaţiei. Au comentat şi jucătorii, am făcut-o şi noi, iar Eric Lincar a decis să suspende antrenamentul de ieri“, a declarat Valentin Budeanu, conducătorul Academicii.

Ilfovenii au renunţat, astăzi, la aportul a doi jucători, Andrei Niţu şi Adi Udrea obţinând, în schimb, promisiunile celorlalţi componenţi ai lotului că vor continua până la finalul stagiunii în condiţiile în care conducerea clubului face eforturi pentru a normaliza, cât de cât, aspectul financiar de la gruparea din Clinceni.

2 de comentarii pentru "Se slăbeşte efectivul. Andrei Niţu şi Udrea, out de la Clinceni"
  1. Vasile spune:

    Dragomire, foarte ciudat! Sa aibă legătură cu ancheta de pe gsp? Sau politia a intrat pe fir? Parcă acum câteva zile a declarat Lincar ca aduci 20-30000 pe luna la echipă! !!!! Sau faptul ca ai fost monitorizat nu a mai mers sa scoți banii de 1, x, 2? ?

  2. Inter spune:

    Hai Mititelu….sa revina in fotbal si sa i plateasca despagubiri FRF si toti care l au facut sa si piarda echipa.Hai Craiova adevarata ,sa moara clona