Se completează efectivul. Burlacu şi Dedu revin la CS Afumaţi

lun, 15 mai 2017

Vasile Neagu se va putea baza pe finalul de sezon în eşalonul secund pe majoritatea jucătorilor din lot

CS Afumaţi s-a distanţat clar în disputa cu Foresta Suceava, scor final 6-0, după ce încă de la pauza partidei ecuaţia învingătoarei era cunoscută în condiţiile în care ilfovenii marcaseră de cinci ori! Succesul le-a permis celor de la CS Afumaţi să îşi contureze mai bine locul actual, 10, şi să privească cu încredere către o ascensiune în clasament în ultimele etape ale acestui sezon.

Pentru restul jocurilor care mai sunt de disputat din cadrul actualului campionat în efectiv revin şi cei doi jucători suspendaţi timp de o lună. Mugurel Dedu şi Dorin Burlacu se vor afla din nou în vederile antrenorului la stabilirea formulei de echipă după ce foştii echipieri ai Gloriei Buzău şi-au ispăşit ultima parte a suspendării pe care au primit-o în urma mult discutatului caz al formaţiei antrenate de Ion Viorel.

CS Afumaţi mai are de susţinut, în finalul campionatului eşalonului secund, partide cu Dacia Unirea Brăila şi CS Mioveni, în deplasare, respectiv cu Metalul Reşiţa şi FC Braşov pe propriul teren.

4 de comentarii pentru "Se completează efectivul. Burlacu şi Dedu revin la CS Afumaţi"
 1. Filip Doru spune:

  Afumati sau Gloria Buzau, aceeasi Marie cu alta palarile. Jucam 5+?

  • adrian spune:

   Pai și la Clinceni ce joci? Sau oamenii au dat-o pe tenis? Dragomir stieeeee! :)))

 2. V N spune:

  La noi se joaca doar 2 pauza – 1 final . Hai Afumatiiiiiiiiii

 3. Sobolanii rosii spune:

  Intreaba i pe cei de la clinceni acolo te umpli de bani filipeeee