Scor de hochei la Buftea: Clinceni – Domneşti 7-3!

joi, 16 ianuarie 2014

Primul amical al anului pentru FC Clinceni a fost un recital de goluri pentru echipa antrenată de Vali Bădoi, care s-a impus cu 7-3 în faţa celor de la Viitorul Domneşti, pe sinteticul bazei FRF de la Buftea.

Chiar dacă scorul pare destul de drastic, au fost destule momente în care diferenţa dintre cele două echipe nu a fost una chiar atât de mare. Clinceniul a condus cu 2-0 şi 3-1, fiind egalat neaşteptat de Domneşti la 3.

Primul gol al echipei antrenate de Vali Bădoi a fost unul imaginar, pentru că balonul şutat de Szalkai şi deviat spre propria poartă de Gîncu a fost scos de pe linie de un fundaş al Domneştiului. Din păcate, tuşierul de pe partea opusă tribunelor a fost prost plasat şi doar el a văzut că mingea a depăşit linia porţii, aşa că a plecat spre centrul terenului indicând că a fost gol. Cele două noutăţi de pe partea stângă a defensivei Domneştiului au dormit în ghete la o lovitură liberă executată rapid de adversari şi Oprea a marcat ca la antrenament din poziţie de 1 la 1 cu Gîncu.

Repriza a doua a meciului a adus primul gol al Domneştiului, reuşit de Latu, dar Clinceniul a primit un penalty destul de uşor prin dărnicia celebrului Alexandru Tudor, iar Oprea a refăcut diferenţa de două goluri.

Pe fondul schimbărilor apărute în cele două echipe, Domneştiul a marcat prin Nicolescu – autorul unui şut superb, iar G. Radu a restabilit egalitatea în a treia repriză. Forcingul Clinceniului a prins pe picior greşit defensiva adversă, iar golurile au căzut unul după altul în poarta lui Dumitrache.

Venţer şi-a readus echipa în avantaj după o cursă superbă, iar apoi Roşu şi Konyeha au dus scorul la 6-3. Căpitanul Niţu a urcat în careu pentru a înscrie ultimul gol al meciului.

Clinceniul va juca pe 25 cu Viitorul pe baza FRF de la Buftea, în timp ce Domneştiul va primi sâmbătă vizita celor de la Comprest.

Rămâi pe IlfovSport pentru o galerie foto de la acest meci

1 comentariu la "Scor de hochei la Buftea: Clinceni – Domneşti 7-3!"
  1. Suporter Domnesti spune:

    Se cunoaste plecarea grecului .