“Satelitul” lui Hagi a trecut peste cel dinamovist

joi, 26 mai 2016

În penultima etapă a campionatului, miercuri, Viitorul II a învins-o pe Dinamo cu scorul de 3-0, pe stadionul Romprim, meci contând pentru etapa cu numărul 25 din Liga a III-a, seria a II-a.

Meciul a fost unul echilibrat până în minutul 27, când Alexandru Cicâldău a deschis scorul pentru oaspeți și jocul a prins viață.

În prima repriză, meciul s-a desfășurat mai mult în terenul gazdelor. Constănţenii s-au jucat cu ocaziile, dar scorul a rămas 1-0 la pauză.

A doua repriză a fost dominată tot de Viitorul, care a reușit să marcheze prin același Cicâldău în minutul 57.

Adrian Vîlcea a închis tabela, în minutul 83. Astfel, Viitorul II s-a impus în fața bucureștenilor cu scor de neprezentare, 3-0.

Viitorul obține 3 puncte, dar rămâne pe locul 8 în clasament, iar Dinamo pe locul 10, urmând să se întâlnească cu prahovenii de la Petrolistul Boldeşti în ultima etapă a acestei ediții de campionat.

FC Dinamo 1948 SA Bucuresti 2 – Fotbal Club Viitorul 2 SA 0-3 (0-1)

Au marcat: Cicâldău 27, 57, Vîlcea 83

Cartonașe galbene: Gîsă / Ene

Dinamo Bucuresti 2: Eşanu – Oltay, Gîsă, Ciobotariu, Demci – Ionescu, Nistor (Bălan 56), Mitrea – Oprescu (Tontea 17), Petrescu (Trandafirescu 62), Neață (Mototol 71)
Rezerve: Burci – Zamfir, Petreuș, Bălan, Mototol, Tontea, Trandafirescu
Antrenor: Mugurel Cornățeanu

Viitorul 2: Dur-Bozoancă – Căpușă, Burdeț, Ghiță, Rusu – Kilyen (Gheorghe 62), Ciobanu, Dumitrescu – Rogoza, Ene (Halep 46), Cicâldău (Zamfirescu 70)
Rezerve: Mociu – Piciu, Panait, Gheorghe, Vîlcea, Zamfirescu, Halep
Antrenor: Cristian Cămui

Arbitri: Terteleac Ana Maria (Berceni – Ilfov), Țuțu Lucian (Tărlungeni – Braşov), Pavel Cojocaru Andrei (Braşov – Braşov)

Cronică, Andreea Visu

Comments are closed.