S-au stabilit datele barajului. Promovare la început de august

vin, 26 iunie 2020

Federația Română de Fotbal a stabilit datele meciurilor de baraj pentru promovarea în eșalonul secund.

Cele șase echipe care pregătesc barajul de promovare în eșalonul secund cunosc datele disputării jocurilor.
Prima manșă a disputelor va avea loc la 5 august urmând ca peste patru zile să fie organizate meciurile retur.
Mostiștea Ulmu-Unirea Slobozia, Progresul Spartac-CSM Slatina și ACS Comuna Recea-Minaur Baia Mare sunt cele trei dispute care vor oferi numele grupărilor care vor completa, în noul sezon, Liga a II-a.

6 de comentarii pentru "S-au stabilit datele barajului. Promovare la început de august"
 1. Cristian Pascu spune:

  Surpriza! Pe masa comisiei de disciplina a FRF a apărut și cazul CS Afumati cu termen de judecare la 01 Iulie! Așa încât meciul Mostistea Ulmu – Unirea Slobozia s-ar putea schimba in CS Afumați – Unirea Slobozia! Destul cu hoțiile ! A sunat ceasul adevărului !

 2. Crinu spune:

  Adevarul daca vrea FRF sa l faca,fiindca e posibil sa nu tina cont ca cei de la Modelul au jucat cu un jucator care nu avea drept de joc si sa i lase tot pe cei de la Ulmu sa joace barajul,in Romania orice e posibil,or sa joace si alte echipe de acum incolo cu jucatori pe fals ca nu se intampla nimic

 3. Red spune:

  Modalitatea de a contesta este prevazuta de roaf. Afumati nu s a incadrat in acele prevederi. Ce sa mai faca acum? Doar sa si doreasca sa nu cada in serie cu csa steaua, caz in care n ar avea vreo sansa nici in sezonul viitor. :)))))

 4. Gogu spune:

  Ulmu amenita la FRF ca se va desfinta daca nu promoveaza,plangaciosii

 5. Ion spune:

  Ce va place sa vorbiti prost cum sa promoveze trebuie sa joace barajul asa ca nu mai mancati bors va place sa vorbiti prost

adauga un comentariu