S-a umplut poarta. Ureche și Niga au semnat cu FC Clinceni

joi, 13 iulie 2017

Echipa antrenată de Eric Lincar și-a asigurat serviciile a doi tineri portari

Campania de transferări a echipei FC Clinceni a continuat odată cu completarea compartimentului portarilor.
A fost antamat, mai întîi, Andrei Ureche, un goal-keep-er de 19 ani cu certe calități.
Continuarea a fost la același nivel și l-a îndreptat către Clinceni și pe Toma Niga.
Adus de FCSB de la Foresta Suceava, ca o soluție pentru poarta bucureștenilor, Niga i-a lăsat, finalmente, locul din preajma lui Florin Niță unui alt portar tânăr, Andrei Vlad. Cum Niga are nevoie de meciuri în picioare, pentru a putea confira speranțele puse în el, s-a găsit soluția detașării la Clinceni.
Formația condusă de Constantin Bigan are, acum, un compartiment al portarilor complet în componența Horia Iancu, Toma Niga și Andrei Ureche.

3 de comentarii pentru "S-a umplut poarta. Ureche și Niga au semnat cu FC Clinceni"
 1. Nelu spune:

  Si daca l au transferat la Clinceni i sa spus că va juca??? Nu l vad jucând în fața lui Horia Iancu doar dacă e trimis cu dedicație!

 2. Anonim spune:

  Clincenu. Trebuie. Sa faca ce spune. BECALI PT. Ca. El. Baga. Bani. La clinceni unde Titi. Dumtru. Vechi. Prieten cu toata. Lumea. Buna din CLINCENI. ESTE ZILNIC. Acolo si La. Belvedere in parc. Acum ca oficial. Nu ca pina acum. M….g. Prodanca. Se ocupa sa. Aduca copii. Din toata. TARA. PT. A. LI SE. ASGURA. MINCARE. SI DORMIT. POATE. Creste. Si. Se fac. FOTBALISTI. POATE. CLINCENIUL. NU CONDUCE. Ci. EXECUTA TOT CE PROPUN E. PRODANCA. DAR PE. CHELTUIALA. CUI.????? NE POATE RASPUNDE. CINEVA.??????????!!!!!!!!!!!! PS. VORBIM. DE. INVESTITI. OARE NU SA. FACUT. DESTUL.??????

  • Ciocoi spune:

   Mai taci dracu ca esti prost rau . Vorbeste fundul tau sau ai si tu putin creier. Pai daca ar fi becali asa cum se aude crezi ca ar avea nevoie de banii de la clinceni ? Nu esti sanatos ? Prea prosti sunteti jur , asa prostime ca la voi acolo nu am mai vazut. Nimic nu va convine , sunt orase mari ale romaniei care nu au ce aveti voi acolo si voua nu va convine nimic. Poate nu meritati nimic din ce aveti. Mereu sunteti pusi pe cearta. De fiecare data cand intru pe ilfovsport numai voi va certati.sunt din ciorogarla comuna mai puternica poate decat a voastra si nu avem ce aveti voi asa ca lasati o mai moale.