Baraj L3 – 2017| S-a schimbat Lupul, dar blana a ramas…

vin, 16 iunie 2017

Problemele de organizare in fotbalul judetean din Ilfov par sa continue si dupa debarcarea fostului presedinte Gabriel Oprea. Continua chiar cu amplitudine cateodata…

FR Fotbal organizeaza pe 17 si 24 unie 2017 barajul de promovare in Liga a 3-a.
Sortii, sau slaba organizare din spatele scenei, au stabilit ca Ilfovul sa intalneasca Bucurestiul in batalia pentru Liga a 3-a.

Ca de fiecare data…probleme.
Campioana Ilfovului este desemnata cu fast made in AJF, Vointa Crevedia 2. Cu alte cuvinte, AJF Ilfov isi asuma responsabilitatea de a desemna echipa care reprezinta fotbalul judetean pentru baraj.

Exista cateva probleme, de organizare bineinteles.
Prima din ele ar fi ca Vointa Crevedia 2 are sediul in alt judet, localitatea Crevedia se afla in organizarea teritoriala a judetului Dambovita.
Acest lucru pare sa nu deranjeze pe nimeni, nici acum si nici in trecut.
Ca un pont pe care il sugeram AJF Ilfov pentru sezonul viitor – am auzit ca o echipa din Maramures doreste sa promoveze anul viitor. Nu-i faceti o oferta?

Un alt lucru interesant este faptul ca Vointa Crevedia 2 nu detine pana la ora actuala Certificatul de Identitate Sportiva (CIS). In conformitate cu Legea Sportului, in orice competitie sportiva pot participa doar structuri sportive. In cazul in care va castiga barajul de promovare, Vointa Crevedia 2 va fi primita de catre FR Fotbal sa presteze in Liga a 3-a?

In plus, campioana judeteana, desemnata de AJF Ilfov bineinteles, dupa cum spune si titulatura, se numeste Vointa Crevedia 2, adica este echipa secunda a celor de la Crevedia(Dambovita).
Prima echipa a celor de la Crevedia, a subcombat pe parcursul campionatului…
Din cate stim, echipele secunde care presteaza in aceeasi divizie nu au drept de promovare, dar cu siguranta AJF Ilfov a mai schimbat regulamentul pe ici pe colo prin partile esentiale, vorba lui nea Nelu Caragiale.

Partea cea mai grea a problemei este ca “mismasurile” facute de cei de la Vointa Crevedia 2 au cam iesit la suprafata, iar acum mintile luminate de acolo incearca sa se acopere de… paie.
Pe parcursul jocurilor de campionat echipa campioana a folosit jucatori legitimati si la alte cluburi din localitati/campionate vecine. S-a mers probabil pe principiu “pai daca se poate, de ce nu? “
Probabil ca la ora actuala, pe nicio foaie oficiala a unui joc disputat de catre Vointa Crevedia 2 nu apare numele Alecu Lucian Nicusor. Prietenii stiu de ce!
In ceea ce priveste folosirea unor jucatori care evolueaza si prin alte campionate, oficialii damboviteni ai campioanei de Ilfov merg pe ideea dublei legitimari, iar “meseriasii” de la AJF se pare ca inghit si dulceata asta cu gust de afine.
Totusi, spre stiinta acestora, dubla legitimare se poate face intre un club de juniori si unul de seniori, nu ca in cazul de fata intre doua cluburi de seniori.

Ca tabloul sa fie complet, Vointa Crevedia 2 va intalni in meciul de baraj o alta echipa cu “bube-n cap”, Progresul Spartac fiind si ea fara CIS, cu sediul in alta localitate si, colac peste pupaza, este declarata de o organizatie care are activitatea suspendata de MTS.

In concluzie, AJF Ilfov si AMF Bucuresti, doua organizatii neorganizate, va dau intalnire maine de la orele 18.00 pe stadionul Romprim sa vedeti fotbal de calitate.

Jucati fotbal, regulamentele sunt pentru prosti!

2 de comentarii pentru "Baraj L3 – 2017| S-a schimbat Lupul, dar blana a ramas…"
  1. Cititor spune:

    Progresul Spartac are CIS si sediul in Bucuresti. Verificati inainte sa scrieti

  2. pele spune:

    Halal jurnalisti! Ordinul MTS a fost anulat in instanta, sunt informatii publice, diletantilor! Ce va mai place shaorma, pacalicilor! Vai de capul vostru!