S-a încheiat modulul doi la Licența PRO. Antrenorii au revenit la cluburi

joi, 18 mai 2017

Cel de al doilea modul de la cursurile Licenței PRO a luat sfârșit după trei zile intense

Antrenorii care aspiră la obținerea celei mai înalte calificări, Licența PRO, au încheiat, la București, cele trei zile arondate modulului doi. A fost o acțiune reușită, din toate punctele de vedere, susțin la unison antrenorii care i-au avut printre invitați, cu acest prilej, pe selecționerul Christopf Daum și unul dintre secunzii acestuia, Rudy Verkempinck.

Printre cei care aspiră la statutul de licențiat PRO se numără și câțiva dintre antrenorii care activează acum în ligile II și III precum Laurențiu Diniță, Sorin Brândescu, Vasile Neagu, Adrian Mihalcea sau Alin Pânzaru. Colegi la acest curs, ba aflați în aceeași bancă, Neagu, conducătorul tehnic al Afumațiului, și Alin Pânzaru se vor revedea, sâmbătă, ca și adversari, în meciul de campionat de la Brăila care opune cele două formații de eșalon secund.

”Ne-am tachinat în aceste zile pline de activități importante înaintea disputei directe. Ne-am despărțit reamintindu-i lui Vasile Neagu că la Brăila se câștigă greu. Sper ca așa să fie și sâmbătă”, a punctat Alin Pânzaru, antrenorul care stă de patru ani pe banca tehnică a Daciei Unirea.

Comments are closed.