Rugby-ul ilfovean, al doilea pas în acest an!

lun, 11 aprilie 2016

Etapa II-a a Campionatului Județean de Rugby Ilfov s-a desfăşurat, în weekendul care a trecut, la baza sportivă a Școlii Gimnaziale nr.1 Cosoba, loc devenit tradițional, pentru micii sportivi, care sunt primiți cu drag de directoarea Luminiţa Boghean.

Și dacă în luna martie, la prima etapă, copiii au fost surprinși de sponsorul Terabisco cu tot felul de dulciuri, iată că la a doua rundă, președintele ales al Asociației Județene de Rugby Ilfov, Gheorghe Vlăduț, a premiat echipele participante cu câte un set de veste tag, ca o recompensă pentru buna evoluţie la Olimpiada Școlară, faza judeţeană, unde Școala 1 Buftea a ocupat locul I, iar Școala 1 Ciorogârla s-a clasat pe locul III (merge mai departe doar locul I).

Felicitări tuturor antrenorilor, profesor Bogdan Stoicescu – Şc.nr.1 Buftea Tag, profesor Cristian Letzner – Şc.nr.1 Ciorogârla, cât și profesorului Adrian Bundea – ASS Dârvari, a cărui echipă a fost foarte aproape de podium. Această etapă a II-a, din Campionatul Județean Ilfov, a fost un bun prilej de pregătire a sportivilo de la Școala 1 Buftea Tag, care merg la Faza Regională a Olimpiadei Școlare, Fază ce va avea loc pe 21 aprilie. Le ținem pumnii rugbyștilor, cât și profesorului Bogdan Stoicescu, pentru o nouă reușită – ar fi ceva, ca o echipă din Campionatul Județean Ilfov să ajungă în Turneul final de rugby tag, o recunoaștere a muncii intense depuse de profesorul Stoicescu, cât și a seriozității competiției ilfovene!

Fiind doar etapa II – a, din programul AJR Ilfov, nu s-au întocmit clasamente, pentru cele două categorii de vârstă (U 10 ani și U 12 ani), dar trebuie să apreciem buna evoluţie a tuturor participanţilor la competiţie, printre ei numărându-se și noua echipă CSȘ Cosoba. Am avut bucuria ca în tribunele Stadionului să avem, printre spectatori, și mulți părinți, mai ales a i rugbyștilor noii echipe, CSȘ Cosoba, care au fost mulțumiți de ceea ce fac copiii lor în timpul liber.

Cu prilejul acestei runde a II-a, antrenorii echipelor participante au decis să facă o selecționată Under 12 a Județului Ilfov, care avea, deja, invitația să participe la Cupa Primăverii, turneu organizat sub patronajul Asociației Municipale de Rugby București, în data de 23 aprilie. Avem ambiții mari, pentru că sunt și mulți copii talentați, și credem că că această echipă ilfoveană, la comanda căreia se vor afla antrenorii Bodan Stoicescu, Cristian Letzner, Adrian Bundea și Gheorghe Vlăduț, va fi surpriza plăcută a competiției.

Președintele Asociației Județene de Rugby Ilfov, Gheorghe Vlăduț

Comments are closed.