Rufă dixit. “Bani da, puncte mai deloc!”

mie, 17 mai 2017

Situaţie paradoxală la multe dintre echipele de eşalon secund în legătură cu drepturile salariale acordate jucătorilor

Câteva dintre echipele care şi-au asigurat menţinerea în eşalonul cu numărul doi şi pentru următoarea stagiune au mari probleme financiare. Restanţe de câteva luni la plata salariilor se înregistrează la grupări precum Olimpia Satu Mare, FC Braşov, FC Academica Clinceni sau Dacia Unirea Brăila. Paradoxal, bine stau, la acest capitol, jucătorii de la Metalul Reşiţa, echipă retrogradă matematic în cel de al treilea eşalon competiţional.

“Suntem în insolvență, dar avem niște litigii cu Primăria Reșița pe care sper să le rezolvăm amiabil. N-avem probleme financiare. Nouă ne permite bugetul să rămânem în liga a doua şi pentru următoarea stagiune. Am retrogradat matematic, dar dacă vor fi probleme la o altă echipă ne dorim să rămânem în liga secundă. Noi avem bani, dar n-avem, din păcate, puncte”, a punctat finanţatorul echipei care joacă la Snagov, Cătălin Rufă.

Şeful Metalului speră ca echipa pe care o conduce să joace şi în sezonul următor la Snagov în condiţiile în care discuţiile cu factorii locali par să ofere garanţii în acest sens. Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a punctat că în opinia sa cea mai viabilă variantă pentru competiţia care urmează al nivelul Ligii a II-a este o serie care să cuprindă 18 echipe.

2 de comentarii pentru "Rufă dixit. “Bani da, puncte mai deloc!”"
  1. Vasi spune:

    Rufaaaa

  2. Vasi spune:

    Cel mai mare blatist ordinarrrr