Neluţ Roşu, Alin Pătraşcu şi Antoche cei mai buni jucători ai Ilfovului!

vin, 20 decembrie 2013

Gala IlfovSport desfăşurată miercuri seara la Athenee Palace-Hilton, la sala Le Diplomate a fost şi prilejul ideal pentru a decerna premiile pentru cei mai buni jucători de la echipele ilfovene care evoluează în primele trei eşaloane.
La fiecare categorie au fost nominalizaţi câte 10 jucători şi a fost ales un singur câştigător, premiile fiind înmânate de experimentatul fotbalist Dinu Todoran de la FC Voluntari şi el aflat printre nominalizaţii la Liga a III-a.
Câştigătorii celor trei trofee oferite de IlfovSport au fost pe rând Paul Antoche de la CS Baloteşti, Alin Pătraşcu de la ACS Berceni şi Neluţ Roşu de la Chiajna.
Golgheterul Baloteştiului din acest sezon a adunat 32% din sufragii şi a fost urmat în clasament de Cristi Păun de la Inter Clinceni cu 23% şi Andrei Enciu de la Cernica cu 10,5%. La Liga a II-a s-a impus mijlocaşul stânga al Berceniului cu 27%, urmat de doi jucători de la FC Clinceni, Clement Pălimaru cu 19% şi Bogdan Pătraşcu 11%.
La Liga 1, câştigător a fost Neluţ Roşu de la Chiajna, cu 24% dintre voturi, urmat de doi jucători de la FC Viitorul. Veteranul Nicolae Dică a adunat 18% din sufragii, în timp ce Romario Benzar a cules 12% din voturile cititorilor IlfovSport

Comments are closed.