Ronaldo Deaconu ar putea s-o părăsească pe Concordia Chiajna!

vin, 22 decembrie 2017

Ronaldo Deaconu s-a remarcat prin evoluțiile bune din ultimul timp la Concordia Chiajna și nu a putut rămâne neobservat de echipele ce vor să atace play-off-ul.

Fotbalistul în vârstă de 20 de ani ar putea să o părăsească pe Concordia Chiajna pentru o echipă mai bine clasată, care a rămas totuși în afara play-off-ului, dar speră să recupereze în partea a doua a campionatului.

Este vorba despre Dinamo, echipă ce caută întăriri, pentru că nu mai are voie să facă pași greșiți în Liga I. Vasile Miriuță, acum antrenor al „câinilor”, a lucrat cu Deaconu la Concordia Chiajna și și-ar dori să o facă și în Ștefan cel Mare.

Cristian Tănase, președintele Concordiei, a dezvăluit că pe adresa clubului nu a sosit încă nicio ofertă pentru tânărul jucător. De asemenea, oficialul a mărturisit că nu ar vrea să renunțe la Deaconu, acesta aflându-se într-o creștere de formă.

„Nu ne-a căutat nimeni de la Dinamo. Eu mi-aş dori ca Deaconu să continue la Chiajna, dar am înţeles că ar vrea să plece. O să vedem ce va fi după şedinţă”, a spus Cristian Tănase, potrivit Telekom Sport.

Comments are closed.