Robert Gherghe, despre punctul forte al Voluntariului: „Avem omogenitatea de partea noastră”

lun, 31 iulie 2017

Robert Gherghe, membru în Consiliul de Administrație al FC Voluntari, a vorbit despre situația din cadrul clubului ilfovean, declarându-se mulțumit de începutul acestui sezon de campionat, dar consideră că se putea și mai bine.

„Ne-am fi dorit 6 puncte, dar e un inceput bunicel. Daca eram putin mai atenti si concentrati puteam obtince cele trei puncte in partida cu nou-promovata Juventus Bucuresti.

Am fi ipocriti sa nu recunoastem ca ne dorim prezenta in play-off. Avem omogenitatea de partea noastra. Pentru noi a fost o mare pierdere Florin Cernat. Il asteptam sa revina, sa primeasca viza medicala.

Miercuri, echipa a doua, condusa de Dinu Todoran, pleaca intr-un cantonament la Predeal, cu jucatori nascuti intre 1997 si 2001. Avem si echipa a treia, condusa de Tibi Balan, unde vom aduce jucatori de perspectiva, care vor juca in seria de Ilfov.

Ne dorim sa inauguram nocturna in meciul retur de pe 14 octombrie cu FCSB din campionat. La Voluntari se construieste si cea mai lunga sala de sport din Romania, de 140 de metri, va purta numele Gabrielei Szabo. Avem 14 sectii de sport si 1600 de sportivi legitimati.

Absenta spectatorilor este unul dintre subiectele dureroase.

Nu vreau sa supar pe nimeni, dar cred ca cele mai mari sanse de a merge mai departe in cupele europene le are FCSB. Ma bazez pe experienta pe care o are. Pentru Viitorul, 1-0 e un scor periculos. Dinamo si Craiova… Doamne ajuta! Ramane la voia intamplarii.

Eu cred ca Petrolul, U Cluj, Farul si Otelul vor promova si ma gandesc ce competitie vom avea anul viitor in Liga a II-a”, a declarat Robert Gherghe, potrivit sptfm.ro.

Comments are closed.