Roata se întoarce. Afumațiul a pierdut două puncte la ultima fază

sâm, 07 octombrie 2017

CS Afumați a irosit alte două puncte în campionat în partida de pe teren propriu cu Foresta Suceava

Jucătorii antrenați de Vasile Neagu nu au avut viață ușoară cu o echipă suceveană transformată în bine după înregimentările din ultimele săptămâni. Chiar dacă replica oaspeților s-a situat la cote înalte, amfitrionii se pregăteau să conteze pe trei puncte importante în condițiile în care conduceau, cu câteva zeci de secunde înaintea fluierului de final, cu 2-1. Mugurel Dedu și Răzvan Avram punctaseră pentru gazde, în timp ce Marius Matei egala, la un moment dat, situația pe tabela de marcaj. Sucevenii au alergat, într-un final dramatic, către o restabilire a egalitățíi reușită de același Marius Matei care a transformat, în ultimele secvenșe ale jocului, cu mari emoții, o lovitură de pedeapsă scoasă de portarul Forestei, Began (!!!), urcat și el în atac să își ajute colegii de echipă pe finalul unui joc tensionat. Afumațiul câștiga, de asemenea în prelungiri, meciul precedent disputat pe teren propriu, 2-1 u ASU Poli, prin golul marcat de Alin Zaharia în cel de al treilea minut suplimentar!

2 de comentarii pentru "Roata se întoarce. Afumațiul a pierdut două puncte la ultima fază"
  1. Nacho libre spune:

    Un 11 m visat de arbitru pt ca din fazele fixe oaspeții nu au putut egala un gunoi de arbitru dacă forestier are parte de astfel de arbitraje permisive de faulturi întoarse pt ei și de cartonase galbene în locul celor roșii va trage la promovare .

  2. Sobolanii rosii spune:

    Ba voi sunteti politisti pai de la 1 la 10 nu dadea nici un arbitru 11 m asta e un 0 din cauza ast a dat , la meciul cu dunarea fault la un 1 m in afara si alt cap gol il baga in careu si nimeni nu ia nici o masura buna treba ,,tovarasi,, fotbalul merge spre bine cooperativa