Ripensia a întors scorul și Afumațiul a pierdut cele trei puncte

sâm, 28 aprilie 2018

CS Afumați a disputat sâmbătă, în deplasare, meciul împotriva formației Ripensia Timișoara, contând pentru etapa cu numărul 32 din Liga a II-a.

Ilfovenii au deschis scorul încă din minutul 12, prin reușita lui Ștefan Vasile, care a stabilit și rezultatul primei reprize, 1-0 pentru Afumați.

În partea secundă a jocului, Dumiter a restabilit egalitatea în minutul 49 și a reaprins interesul puținilor spectatori prezenți la stadion. În minutul 60, Apro faultează la marginea terenului și primește al doilea cartonaș galben, lasând-o astfel, pe Ripensia în inferioritate numerică.

Deși trupa lui Vasile Neagu ar fi trebuit să profite de acest avantaj, mai atenți au fost timișorenii, care au reușit să mai marcheze un gol în minutul 78, prin Toma, care a adus cele trei puncte în tabăra Ripensiei.

Astfel, CS Afumați rămâne pe locul 5 în clasamentul Ligii a II-a, având 55 de puncte, cu 7 mai puține decât Chindia Târgoviște, echipa aflată pe locul de baraj. De cealaltă parte, Ripensia a urcat pe locul 11, cu 39 de puncte.

Comments are closed.