Remiză la Motru! Baloteștiul mai urcă un loc în clasament

joi, 12 aprilie 2018

CS Balotești a disputat joi, la Motru, meciul rămas restant din etapa cu numărul 26 a Ligii a II-a, ce trebuia să se dispute în urmă cu o lună, dar condițiile meteorologice nu au permis acest lucru.

Pandurii Târgu Jiu a deschis scorul încă din debutul partidei, prin reușita lui Șut, care a stabilit și rezultatul primei reprize, 1-0 pentru gorjeni.

După ce, în minutul 27, gazdele au avut un gol anulat, la patru minute de la reluarea meciului, Ovidiu Herea a introdus mingea în poartă, dar asistentul a semnalat offside. Totuși, același Herea a marcat un gol valabil în minutul 69 și a adus un punct grupării antrenate de Augustin Călin.

În prelungirile întâlnirii, jucătorul gorjenilor, Lemac, a văzut cartonașul roșu direct, după ce l-a lovit pe Alexandru Gheorghe, jucătorul Baloteștiului, care întârzia repunerea balonului în joc.

Astfel, ilfovenii se întorc cu un punct din deplasarea de la Motru și urcă încă o poziție în clasament, pe locul 14, îndepărtându-se treptat de zona roșie.

Pandurii Târgu Jiu – CS Balotești 1-1 (Șut ’2 / O. Herea ’69)

Pandurii: Stanca – Băjan, Turda, Celea, Munteanu (cpt.) – Pîrvulescu (Maxin 73′), Raiciu, Brînzan, Şut – Ionică, Tudoran (Lemac 52′)
Rezerve neutilizate: Moga – Vodă, Cenaj, Goşa, Dănescu
Antrenor: Adrian Bogoi

Baloteşti: Eşanu – Dedu (Al. Gheorghe 67′), Flămânzeanu, Marciuc, Filip – Neagu (Cl. Herea 46′), Ov. Herea, L. Ion (cpt.), Mihai (Ioniţă 85′) – Nica, Andrei
Rezerve neutilizate: Iordan – Mirescu, Novac, Paraschiv
Antrenor: Augustin Călin

Comments are closed.