Răchită vine cu precizări. ”Am propus amânarea meciului cu ASU Poli”

mar, 31 octombrie 2017

Meciul dintre Sportul Snagov și ASU Poli Timișoara s-a desfășurat pe un teren impracticabil

Starea precară a câmpului de joc în partida dintre Sportul Snagov și ASU Poli Timișoara l-a determinat pe antrenorul oaspeților, Bogdan Andone, să acuze în termeni duri condițiile asigurate de gazde. Replica din tabăra ilfoveană a venit din partea managerului general Valeriu Răchită.
”A plouat, înaintea partidei, vreme de câteza zeci de ore și era clar că terenul va avea de suferit. În aceste condiții am discutat cu observatorul de joc și centralul partidei pentru a amâna cu o zi derularea meciului tocmai pentru a asigura condiții mai bune de joc. Nu au fost de acord cu propunerea cei de la ASU Poli care au spus că nu vor mai plăti o altă noapte de cazare”, a punctat Valeriu Răchită. Managerul Sportului a avut, astăzi, o discuție cu primarul din Snagov (și) pe tema terenului pe care joacă Sportul.
”Am vorbit despre ce ar fi de făcut în condițiile în care, se știe, la Snagov va fi construit un alt stadion. Vom căuta, în continuare, să asigurăm condiții cât de cât normale în perioada în care vom mai juca la Ghermănești”, a completat Răchită.
Foto: Gabriel Toth-Druckeria

Comments are closed.