Propunere din partea liderului. Slobozia vrea anularea barajului

mar, 12 mai 2020

Unirea Slobozia a propus anularea barajului de promovare în Liga a III-a

Două formații, Aerostar Bacău și FC Universitatea Craiova, au obținut promovarea în eșalonul secund după ce FRF a decis înghețarea actualului campionat.
Celelalte trei formații care vor face pasul către Liga a II-a ar urma să fie cunoscute după disputarea unor meciuri de baraj între primele două clasate în alte trei serii. Unirea Slobozia, prin vocea președintelui Ilie Lemnaru, vine cu o propunere interesantă.

”Am trimis o hârtie către Federația Română de Fotbal, în care cerem să promoveze primele două locuri din seriile Ligii 3. Să nu mai retrogradeze nimeni de la Liga 2 și să se facă două serii de 14 echipe din sezonul următor. Din Liga 2, nu ar vrea să retrogradeze nimeni, să continue și sezonul următor”, a punctat oficialul ialomițenilor.
Din cele două serii în care evoluează și formații ilfovene se vor bate pentru un loc în eșalonul secund Unirea Slobozia, Mostiștea Ulmu, Progresul Spartac și CSM Slatina.

1 comentariu la "Propunere din partea liderului. Slobozia vrea anularea barajului"
  1. Slobozia spune:

    Ti e teama ca daca nu promovezi la cati bani ai papat anul asta cu echipa de fotbal or sa va dea afara si pe tine si pe antrenor,aveti buget de liga 2 si va chinuiti cu toate echipele astea de doi lei din liga 3,sa plecati cu totii daca nu promovati.