Primul șoc din Europa: Bayern Munchen – Olympique Marseille!

mie, 22 iulie 2020

Este una din cele mai bune perioade pe care Bayern Munchen o traversează – mașinăria germană este unsă și toate rotițele funcționează la randamentul maxim. Și pe deasupra, jucătorii sunt motivați mai mult ca oricând, visând la marele trofeu al Ligii Campionilor! Și pare firesc, pentru că Bayern a câștigat Bundesliga, pentru a opta oară la rând, stabilind un record nemțesc, apoi a câștigat și Cupa Germaniei, iar ținta s-a mutat pe Liga Campionilor. De altfel, în optimile de finală, Bayern a bătut-o pe Chelsea cu 3 – 0, chiar pe Stamford Bridge, și așteaptă cu mult optimism manșa a doua, cu elevii lui Frank Lampard.

Așa a fost în tur: Chelsea - Bayern 0 - 3!

Așa a fost în tur: Chelsea – Bayern 0 – 3!

Determinare, pare să fie cuvântul de ordine, la sediul Saebener Strasse, din Munchen. Chiar dacă este cel mai neobișnuit sezon, pentru antrenorul Hansi Flick și elevii săi, din pricina pandemiei de coronavirus, Bayern Munchen nu a pierdut niciodată din vedere obiectivele de performanță, indiferent cât a fost pauza de lungă. ”Ne este foame de rezultate, prieteni”, scria căpitanul Thomas Mueller pe rețelele de socializare. Și campionul mondial din 2014, portarul Manuel Neuer, recunoștea că toți colegii săi de echipă au ambiție și visează la trofeul Ligii Campionilor.

”Am creat un plan detaliat care să ne ducă în finală. Știu, nu este ușor meciul cu Chelsea, în ciuda scorului din tur, favorabil nouă, dar suntem pregătiți. Mai mult, nu ne gândim la niciun alt adversar viitor, avem obligația să trecem de albaștrii lui Lampard și apoi mai vedem. Campionatul s-a întrerupt de ceva vreme, iar pentru returul din 8 august, cu Chelsea, am decis să jucăm o partidă de verificare cu francezii de la Olympique Marseille, pe 31 iulie. Un adversar tare, dar numai așa revenim la viteza și concentrarea pe care am avut-o în Bundesliga”, declara tehnicianul Hansi Flick.

Comments are closed.