Prima ieșire la rampă – Narcisa Lecușanu este de acord să candideze la șefia handbalului românesc!

mar, 09 ianuarie 2018

În această după-amiază, fosta mare handbalistă Narcisa Lecușanu a postat pe contul Facebook următorul mesaj:
”Mulțumesc pentru încrederea acordată de cei care, în ultimele zile,m-au sunat ptr a mă întreba ce intenționez să fac, referitor la alegerile FRH, din februarie 2018.

Doresc, pe această cale, sa va anunț, dragi prieteni și susținători ai handbalului românesc, că dacă voi fi propusă, voi accepta să candidez, pentru funcția de președinte al FRH.

Consider că îmbinarea între experiența echipei (n.n. probabil a echipei cu care se va prezenta la alegeri) și a susținătorilor, cu reușitele mele pe plan handbalistic, atât ca jucătoare cât si în staff-ul administrativ intern si international, va aduce un aport consistent în îmbunătățirea și dezvoltarea performanțelor, la toate nivelele, în handbalul românesc”.

Așadar, familia handbalului românesc, atât de greu încercată în ultimii patru ani, chiar dezamăgită, aș putea spune, de prestația comisiilor federale, a Consiliului de Administrație, în frunte cu președintele Alexandru Dedu, poate răsufla ușurată – în cursa pentru prezidențiale, dacă pot să o numesc așa, va fi și o adevărată personalitate a handbalului nostru, mă refer la Narcisa Lecușanu, un adevărat om de handbal, integru, moral, recunoscut atât pe plan intern, cât mai ales pe plan internațional, fosta campioană deținând funcții înalte și în Federația Europeană, și în Federația Internațională. Să nu uităm că, după ce și-a dat demisia din funcția de vicepreședintă a FRH, din pricina diferențelor de idei cu președintele, Narcisa a ajuns și în Ministerul Tineretului și Sportului, în funcția de Secretar de Stat. Mai mult, am cunoscut-o personal pe Narcisa, i-am văzut modul de lucru, meticulozitatea, aptitudinile manageriale surprinzător de valoroase, de pe vremea când lucra la Federație, și pot să spun că este persoana perfectă, pentru a conduce handbalul românesc. În plus, Lecușanu are o familie puternică, stabilă, realizată financiar, ceea ce ne dă garanția că vine la Federație ca să facă treabă, nu să câștige zeci și zeci de mii de lei, cum face actuala echipă.

În zilele care urmează, voi încerca să aflu și câteva puncte esențiale din programul său de viitor, dar și câteva nume din echipa cu care dorește să conducă handbalul românesc.

Ionel Pană

2 de comentarii pentru "Prima ieșire la rampă – Narcisa Lecușanu este de acord să candideze la șefia handbalului românesc!"
  1. Anonim spune:

    Echipa de campanie Lecusanu ? Aici este toata filozofia ….

  2. Nelu spune:

    Narcisa trebuie sa apari in judete urgent sa vorbesti cu oamenii…