Pregătiri pentru reunire la CS Afumați. Ultimele zile de vacanță

joi, 10 ianuarie 2019

Jucătorii antrenați de Vasile Neagu parcurg ultimele zile ale vacanței fotbalistice

Clasată pe locul trei la jumătatea turului de campionat, în spatele Rapidului și Unirii Slobozia, echipa din Afumați pregătește ultimele detalii legate de reluarea pregătirilor. La începutul săptămânii viitoare va suna adunarea Vasile Neagu pentru prima ședință de pregătire din noul an. Curtați de Aerostar Bacău, Răzvan Avram și Mugurel Dedu rămân, și pentru retur, la Afumați. A plecat, în schimb, Andrei Rus rechemat de clubul de care aparține, Petrolul Ploiești.

”Vom merge și într-un cantonament pentru a pregăti corespunzător returul. Nu am decis unde dintre cele trei soluții pe care le avem. Până la ora reunirii vor surveni ceva schimbări în lotul nostru, la ambele capitole, plecări și veniri”, a punctat Vasile Neagu cu câteva zile înaintea reluării antrenamentelor echipei din Afumați.

3 de comentarii pentru "Pregătiri pentru reunire la CS Afumați. Ultimele zile de vacanță"
 1. Cristian spune:

  Important este ca lotul sa fie imbunatatit inaintea returului. Este bine daca nu pleaca cei 2 jucatori la Aerostar fiindca sunt jucatori buni care pot ajuta echipa.
  Mult succes in pregatire si sa speram ca la finalul sezonului vom promova!

 2. dan spune:

  scrieti un articol pe ilfovsport si despre csafumati ce jucatori au plecat de la echipa din lotul din tur ca si seniori ce juniori au plecat ce noutati au avut la reunirea de ieri ca jucatori seniori cu experienta ce juniori a adus cantonamenr ramane sigur la busteni si de cand pleaca in cantonament saptamana asta sanbata joaca vreun amical care sunt cei 6jucatori seniori cu experienta de care tot spune antrenorul de vreo 3saptamani si ce juniori a adus buni ca se tot discuta mult pe tema asta de 2-3saptamani

 3. Anonim spune:

  Domnilor ZIARISTI de la ILFOV SPORT scieti despre toate echipele din LIGA. 3 si. LIGA. 2 DIN ILFOV nu numai de unele. CARE este situatia. La. SNAGOV.? Revistele le vindeti prin PRIMARiiLE. DiN. JUD. ILFOV. dar scrieti doar despre citeva. CREDETI CA ESTE CORECT?? Daca se supara. PRIMARIILE.????? Noi. Suporteri. care mergem. la. Primarie dupa reviste dar nu gasim nimic. NOU. Nu. Le mai luam. STAU. ARUNCATE. BANI ARUNCATI. DAR DUMNEAVOASTRA. VA INCASATI. BANI. FARA BANI INCASATI. VA INTREB. ? MAI EXISTATI??? ( la chioscuri se pune praful pe ele)