Pregătiri pentru baraj. La porțile eșalonului secund

mar, 23 iunie 2020

Trei echipe vor face cunoștință cu Liga a II-a după meciurile de baraj programate la începutul lunii august

Dacă Aerostar Bacău și FC Universitatea Craiova au biletele de eșalon secund în buzunar, alte trei formații vor cunoaște acest statut după meciurile de baraj programate la începutul lunii august

MOSTIȘTEA ULMU-UNIREA SLOBOZIA
O echipă eminamente privată, cea din Ulmu, și o formație obișnuită cu eșalonul secund, sunt grupările din C2 care vor fi angrenate în dubla dispută de baraj. Mostiștea este în pragul unei promovări istorice având liniștea necesară, din toate punctele de vedere, pentru a face pasul spre eșalonul superior. Unirea pare ușor superioară, la nivelul lotului, dar cele două confruntări se anunță deschise oricărui rezultat. În campionat cele două formații au terminat la egalitate, 0-0, în meciul disputat la Slobozia.

PROGRESUL SPARTAC-CSM SLATINA
Omogenitatea grupării antrenate de Andrei Erimia vs experiența net superioară a multora dintre jucătorii care fac parte din lotul antrenat de Mihai Ianovschi. Progresul Spartac s-a aflat mereu în ultimii ani în anticamera eșalonului secund părând capavilă, acum, să promoveze. CSM Slatina este puternică, pe toate fronturile, și pare ușor favorită în dubla manșă cu bucureștenii. În jocul de campionat, desfășurat la Slatina, a fost egalitate, 2-2.

ACS COMUNA RECEA-MINAUR BAIA MARE
Cele două formații maramureșene din fruntea Seriei a V-a au obiective asemănătoare. Baia Mare vrea să reia tradiția fotbalului local mergând, într-o primă fază, către Liga a II-a. Dincolo, Comuna Recea este o nucă tare pentru gruparea antrenată de Dorin Toma. Minaur a făcut o campanie de achiziții consistentă în iarna trecută, aducând nume consacrate, precum Batin sau Bud, care își pot pune decisiv amprenta pe dubla manșă de promovare. În jocul direct din campionat a fost egal, 1-1.

Niciun comentariu

adauga un comentariu