Precauții înainte de meciul cu Luceafărul. Academica se teme de arbitraj.

joi, 14 septembrie 2017

Delegația Academicii Clinceni a plecat în această dimineață către Oradea pentru confruntarea cu Luceafărul de sâmbătă

Ilfovenii au pregătit atent detaliile meciului cu Luceafărul Oradea de sâmbătă. Ilfovenii vor ajunge, astăzi după amiază, la fața locului pentru a pregăti ultimele detalii ale disputei cu formația antrenată acum de Cristian Dulca. În vervă în acest start de campionat, jucătorii Academicii au urcat echipa până pe locul cinci în ierarhia la zi, cu 13 puncte, la doar cinci lungimi de primul loc ocupat de Hermanstadt Sibiu. Eric Lincar și jucătorii acestuia merg încrezători la Oradea că pot aduce alte trei puncte importante în jocul cu Luceafărul.
”O singură grijă avem, legată de arbitraj. Sperăm să avem parte de un tratament corect din acest punct de vedere. Avem lotul complet, pentru prima oară în acest sezon, și căutăm să facem un joc de calitate materializat prin obținerea de puncte în meciul de sâmbătă”, a punctat Eric Lincar, fostul tehnician al echipei orădene aflat, acum, pe banca tehnică a Academicii.

2 de comentarii pentru "Precauții înainte de meciul cu Luceafărul. Academica se teme de arbitraj."
  1. ALIN spune:

    ILIE POENARU este antrenorul care a promovat pe V VOLUNTARI .MERITA O SANSA

  2. milion spune:

    neluleeee tiau dat astia banii? ai zic ca suni la DNA si la FINANTE! asa vorbeai la micic ca il faci tu pe primar si bagan!