Popeștiul lui Dinu, învins de Oltenița lui Călin! Laude din partea adversarului

sâm, 16 februarie 2019

SC Popești-Leordeni a disputat sâmbătă, în deplasare, o partidă amicală împotriva colegei de serie, CSM Oltenița.

Ilfovenii au condus cu scorul de 2-0 datorită golurilor reușite de către Burlacu, respectiv Drăgan, ambele din penalty, dar gazdele au întors rezultatul și au câștigat cu scorul de 3-2.

Pentru gruparea aflată pe penultimul loc în Seria a II-a din Liga a III-a au punctat Novac (ex CS Balotești), Barbu și Alexe. Augustin Călin a avut numai cuvinte de laudă la adresa echipei pregătite de către Viorel Dinu.

„Am întâlnit un adversar valoros care ne-a pus probleme. Nu întamplator e pe locul pe care e (n.r. locul 4 în Seria a III-a). Noi am fost mai pragmatici. Încă mai căutam jucători. Nu vreau să ne îmbătăm cu rezultatul ăsta, pentru că a venit pe fond de relaxare al adversarului”, a declarat Augustin Călin în exclusivitate pentru IlfovSport.

Ilfovenii au început în următoarea formulă: Stoica – Păun, Anghel, Anghilini, Vincene, Drăgan, Dinu, Burlacu, Ilie, Mârzea, Neață. Pe parcursul partidei, Viorel Dinu a introdus în teren și restul jucătorilor: Duțu, Boia, Andreescu, Lalciu, Ciotoianu, Magoșmartean, Dumitru, Stancu și Sava.

Articol scris de Andreea Visu

Comments are closed.